- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrPetya19 #158 üzenetére
Egy MSI 1060 Gaming X került bele, rendesen kap levegőt, van ott annyi hely, hogy ne okozzon gondot a videokártya légellátása. Nekem egy 2.5 slot (de inkább 3) széles Gainwardom van, ez mondjuk nem hinném, hogy beférne, még a Palitnak vannak ilyen széles kártyái, mivel egyik a másiknak a leányvállalata.
-
válasz
MrPetya19 #156 üzenetére
Nyugodtan kérdezz, aztán ha tudok, akkor válaszolok!
Ami hirtelen eszembe jutott, hogy ha rendes hűtőt rak az ember a CPU-ra, akkor érdemes a felső 4/8 pines CPU tápcsatlakozót még az alaplap behelyezése közben bedugni és csak utána lecsavarozni a lapot, különben nincs az a kéz, ami utána hozzáférne. (Nekem ezért le kellett vennem a hűtőt és újra visszarakni, ami a Cryorig H7 elcseszett felfogatása miatt egy 20 perces kiadós k.anyázás volt.
Annak ellenére, hogy a ház ITX, azért nem kicsi, köszönhetően a vízhűtés opciónak, de ugyan ez elmondható a mATX-es verzióról is, ott is el tudnék tekinteni a felső légüres tértől, mivel nem fogok vizezni. De ugyanakkor éppen azért választottuk ezt a másik befutó Cougar QBX (Kaze) helyett, mert a mérete miatt jobban szerelhető és sokkal jobb a légáramlása, nem főnek meg benne a dolgok.
Amit korábban is említettem, egy 200 mm-es ventilátort nem lehet halkra megcsinálni, annak mindig lesz hangja, szóval aki csendre vágyik, ezt le kell cserélje két kisebbre. Szerintem lehetne egy kicsit keskenyebb is a ház, de gondolom akkor meg nem lehetne rendesen beszerelni a radiátorokat a vízhez.Ha ITX-ben gondolkodsz és nem a ház mérete a legfőbb szempont, akkor ár/érték arányban szerintem jó vétel. Rendes tápegységet is fogad, szinte bármekkora CPU hűtő és VGA belefér és sokkal olcsóbb, mint az NZXT Manta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- be quiet! DARK ROCK PRO 5
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest