Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrPetya19
üzenetére
Egy MSI 1060 Gaming X került bele, rendesen kap levegőt, van ott annyi hely, hogy ne okozzon gondot a videokártya légellátása. Nekem egy 2.5 slot (de inkább 3) széles Gainwardom van, ez mondjuk nem hinném, hogy beférne, még a Palitnak vannak ilyen széles kártyái, mivel egyik a másiknak a leányvállalata.
-
válasz
MrPetya19
üzenetére
Nyugodtan kérdezz, aztán ha tudok, akkor válaszolok!

Ami hirtelen eszembe jutott, hogy ha rendes hűtőt rak az ember a CPU-ra, akkor érdemes a felső 4/8 pines CPU tápcsatlakozót még az alaplap behelyezése közben bedugni és csak utána lecsavarozni a lapot, különben nincs az a kéz, ami utána hozzáférne. (Nekem ezért le kellett vennem a hűtőt és újra visszarakni, ami a Cryorig H7 elcseszett felfogatása miatt egy 20 perces kiadós k.anyázás volt.
Annak ellenére, hogy a ház ITX, azért nem kicsi, köszönhetően a vízhűtés opciónak, de ugyan ez elmondható a mATX-es verzióról is, ott is el tudnék tekinteni a felső légüres tértől, mivel nem fogok vizezni. De ugyanakkor éppen azért választottuk ezt a másik befutó Cougar QBX (Kaze) helyett, mert a mérete miatt jobban szerelhető és sokkal jobb a légáramlása, nem főnek meg benne a dolgok.
Amit korábban is említettem, egy 200 mm-es ventilátort nem lehet halkra megcsinálni, annak mindig lesz hangja, szóval aki csendre vágyik, ezt le kell cserélje két kisebbre. Szerintem lehetne egy kicsit keskenyebb is a ház, de gondolom akkor meg nem lehetne rendesen beszerelni a radiátorokat a vízhez.Ha ITX-ben gondolkodsz és nem a ház mérete a legfőbb szempont, akkor ár/érték arányban szerintem jó vétel. Rendes tápegységet is fogad, szinte bármekkora CPU hűtő és VGA belefér és sokkal olcsóbb, mint az NZXT Manta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest