- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Persze, hogy megvan. Most abba lakik a konfig. Íme egy elég vacak kép, most gyorsba ezt lőttem:
Nos eatx-s alaplaphoz kellet viszonylag kicsi ház. A corsair 800d volt előtte, ami jó, de nagyon nagy.
Ami feltűnt:
- Az oldallapok elég satnyák, emlékeztetnek a kodegányházak oldallapjaira. (Végül is nem véletlenül olcsó a ház.)
- Előlapi porszűrő hanyag - nem teljesen csak a porszűrőn megy át a luft - felszerelése.
A kompromisszum:
- Alapból 2 hdd, 1 ssd, 1 odd rakható bele. Ez nem mindenkinek elég, nekem sem. Így plusz - a ház árához viszonyítva drágán - pénzért tudsz kiegészítőket venni.
- Csak 2 db usb port.
A nagyon nagy pozitívum:
- 2db 2×140-s radi (45 mm vtg) kényelmesen elfér benne. (Azért meg fogom szabni a házat, mert nem 100%-n tetszik....) Vagyis vízhűtésre nagyon jó alap. -
dime27
őstag
Nekem cserélve lesz a két 20-as én is vettem a ház tetejébe anno de ahogy beüzemeltem a fülemnek tulságosan morgó hangot adott az első 20-as is illetve a tetejébe levő is ugyhogy beszerváltam helyettük ugyan ugy fekete-fehér NZXT-ket azokkal nincs ilyen gondom
Hamarosan én is lövök majd képeket a kész cumóról(Phanteks Enthoo Pro White) ide akkor ha nem baj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Haditechnika, harcászat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gitáros topic
- Windows 11
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest