- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Magisk
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Üdv!
Előszöris minden elismerésem, sokat segít a mindennapokban.
Másodsorban három dolgon kellene szvsz változtatnod.1. Túl nagy a program induláskor, 1360x768-as (LCD TV) kijelzőn túl nagy, ráadásul minden induláskor ekkora, hiába méretezem át bezárás előtt.

2. Jó ez az időzítős megoldás, bár nekem sokkal jobban feküdne egy olyan megoldás, ha be lehetne állítani a mindennapi első és második UP időpontját (és ezt kilépésnél is megjegyezné a program) és nem kellene minden este emlékeztetnem magamat arra, hogy újra be kell állítani és nem is kellene számolgatni, hogy kb. mennyi idő múlva érdemes.
3. Esetleg lehetne egy olyan beállítás, hogy milyen időintervallumban jelezzen a privibuborék (pl. 10:00-24:00 között), mert volt már hogy arra riadtam fel éjszaka, hogy bepittyegett mert valaki nagy insomniájában úgy döntött hogy privit ír nekem.
Mielőtt megkérdezed, azért van bekapcsolva a hangfal éjszaka, mert néha relaxációs zenére alszok, meg néha arról szól reggel az ébresztő.Hatalmas köszönet, ha érdemben tudsz valamit tenni az ügyem érdekében.

Szerk: Bocs, ha agyonlovagolt témával zaklatlak, de személyes tapasztalatom alapján bennem ez fogalmazódott meg, a topik meg egy kicsit tl;dr volt nekem.

Üdv:
Rhino666
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Házimozi belépő szinten
- Mesterséges intelligencia topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- SAMSUNG S25 512GB - navy blue
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Másodsorban három dolgon kellene szvsz változtatnod.
Mielőtt megkérdezed, azért van bekapcsolva a hangfal éjszaka, mert néha relaxációs zenére alszok, meg néha arról szól reggel az ébresztő.