Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Üdv!
Előszöris minden elismerésem, sokat segít a mindennapokban.
Másodsorban három dolgon kellene szvsz változtatnod.1. Túl nagy a program induláskor, 1360x768-as (LCD TV) kijelzőn túl nagy, ráadásul minden induláskor ekkora, hiába méretezem át bezárás előtt.

2. Jó ez az időzítős megoldás, bár nekem sokkal jobban feküdne egy olyan megoldás, ha be lehetne állítani a mindennapi első és második UP időpontját (és ezt kilépésnél is megjegyezné a program) és nem kellene minden este emlékeztetnem magamat arra, hogy újra be kell állítani és nem is kellene számolgatni, hogy kb. mennyi idő múlva érdemes.
3. Esetleg lehetne egy olyan beállítás, hogy milyen időintervallumban jelezzen a privibuborék (pl. 10:00-24:00 között), mert volt már hogy arra riadtam fel éjszaka, hogy bepittyegett mert valaki nagy insomniájában úgy döntött hogy privit ír nekem.
Mielőtt megkérdezed, azért van bekapcsolva a hangfal éjszaka, mert néha relaxációs zenére alszok, meg néha arról szól reggel az ébresztő.Hatalmas köszönet, ha érdemben tudsz valamit tenni az ügyem érdekében.

Szerk: Bocs, ha agyonlovagolt témával zaklatlak, de személyes tapasztalatom alapján bennem ez fogalmazódott meg, a topik meg egy kicsit tl;dr volt nekem.

Üdv:
Rhino666
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Foxpost
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkbook 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB DDR5 RAM 512GB NVME SS Lenovo Gar: 2029.05ig
- Teljesen új Samsung A55 DS 5G 8/128GB Awesome Iceblue (jegeskék) eladó
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- GIGA AKCIÓ! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96%
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Másodsorban három dolgon kellene szvsz változtatnod.
Mielőtt megkérdezed, azért van bekapcsolva a hangfal éjszaka, mert néha relaxációs zenére alszok, meg néha arról szól reggel az ébresztő.