Hirdetés
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
bitpork #52049 üzenetére
RNS-E szarabb is ilyen téren... én az A4 be vagy 8 DVD-t írtam igy megy úgy... dvd függvényében, író más volt sose ment.
A6 ba letöltöttem a 2012-őt még mikor megjelent 11 végén vagy hogy kiirtam semmi spekuláció csak mint egy sima dvd... se hogy milyen cd meg hogy írom stb... mondom najólvan 1szer megpróbálom...
Azóta is jó.. mondjuk az utóbbi pár hónapba vagy a CD vagy az olvasó baszakszik meert néha kíirja hogy rakjam be a DVD-t mikor bent van aztán gondol egyet betölt aztán néha megint elmegy.
Én iylet hogy sorba kell feltenni az összeset nem hallottam még és nem is látom értelmesnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Last Epoch
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest