Hirdetés
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluekoli
tag
válasz
Eagl3 #184424 üzenetére
Okoskereket nem. Valamit magyarázott az eladó, hogy valami alkatrészt szerecsére nem kellett cserélni, mert még olyan jó állapotban volt, lehet épp ez volt az. Az okoskerékről megállapítható, hogy csereérett-e vagy alapból javasolt cserélni a vezérléssel?
Hogy külön a vezérlés csere mennyi volt, nem tudom, mert több dolgot csináltattam velük (szűrök, automata váltó olaj stb.). A számlát feltöltöttem, ott részletezve vannak az elvégzett műveletek és a hozzátartozó árak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Moccamaster Cup-one - fekete
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- NAGYKEREKŰ FELNŐTT ELEKTROMOS ROLLER
- Segway Ninebot F2 Plus elektromos roller
- Kärcher LTR 18-30 Battery 18V (akku nélkül) (damilos fűkasza) .......BONTATLAN
- Mobiltelefon tartó kerékpár kormányra gumis Rotatable Mobile Phone Bicycle Motorcycle Holder Bike
- Eladó egy keveset használt Ikea Markus forgószék
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - 46 mm - Új
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest