Hirdetés
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Persze,én elhiszem főleg ha saját tapasztalatod
Valóban nem viszik túlzásba de a gari miatt pont ez is a lényeg.
3.0-nál 225ből 280Le-csináltak. Ez is veszélytelen tuning szempontjából de azért mégse "komolytalan". Persze ha tudja is.
Ugye nekem az A6 ABT-s volt ,és én észre is vettem, hogy valami nem kerek a DPF kivétel óta annó... és ugye az Erőmérőn ki is derült, hogy a gyári értékeket tudja csak.
Azért ha feltűnt 230Lónál az ABT hiánya akkor valószínű, hogy meglehetett az a 280.(persze tudom, 225Ló a gyárija, biztos van olyan "troll" aki rámondaná hogy a 230 már a chippelt
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- XPEnology
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Stellar Blade
- Milyen monitort vegyek?
- Úgy fog kinézni, mint egy iPhone 16
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- NAGYKEREKŰ FELNŐTT ELEKTROMOS ROLLER
- Segway Ninebot F2 Plus elektromos roller
- Kärcher LTR 18-30 Battery 18V (akku nélkül) (damilos fűkasza) .......BONTATLAN
- Mobiltelefon tartó kerékpár kormányra gumis Rotatable Mobile Phone Bicycle Motorcycle Holder Bike
- Eladó egy keveset használt Ikea Markus forgószék
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest