- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
6030D #189663 üzenetére
Reggel láttam egy sötétkék O3-at intézkedni az Üllői úton, P**-*** rendszámmal. Ezen 7 db villogó volt:
- 1 Kojak stílusban kidobva a tetőre,
- 2 a hátsó szélvédő felső sarkaiban,
- 2 az első szélvédő felső sarkaiban,
- 2 az első lökhárítóban.
Magyarán nem egységes.
Nekem úgy tűnt, ez nem volt sötétített a B oszlop mögött, de városi forgalomban csak 1-2 pillantást tudtam vetni rá. -
válasz
T0mBd1gg3R #189564 üzenetére
Azt gondolom, az Alltrack kivitel miatt tettek bele rövidebb* váltót, inkább legyen dinamikusabb. Ennek ára a némileg magasabb fogyasztás. (*Pedig a DSG úgyis pikk-pakk visszaváltana.)
DSG-s Golf GTI 3000 rpm-nél ~165 kmh, manuális 135-140 kmh között. Én is örülnék egy hosszabb 6. fokozatnak a kézi váltóban.
-
válasz
Tutivesztes #189527 üzenetére
Néhány éve (3?) kérdeztem a Porsche Budánál, ők 11-12 ezer Ft/ liter árát mondtak az olajra. Plusz szűrő, plusz munkadíj, plusz mobilitás garancia... Összejön a százas.
Garanciális autót az érdi Bara Autóházhoz vittem, kedvezőbb az ár, illetve eddig még mindig meg tudtam beszélni, hogy én viszem az olajat.
-
Nem hirdetésnek, inkább help-nek szánom, de a nagy tiszteletű MODERÁTOR Úr törölje, ha úgy látja jónak!
Vettem 20 db gyári bontott VAG kerékcsavart egy 2017-es Golfról, jó áron. Nekem az elnyalt kerékőrt helyettesítő nem gyári csavarok helyére kellett 4 db. (Jelszó: Legyen full gyári!)
Ha kell valakinek hasonló okból, nálam talál jelképes beszerzési áron. Ha lesz tali, viszem.
Ha senkinek se kell, akkor eladom majd a Jófogáson egyben (16 gyári + 4 utángyártott.).Ne akarjátok, hogy postázzam!
-
válasz
Tutivesztes #189458 üzenetére
Teljesen normális. Bejáratás során jobban fogyasztja az olajat.
-
válasz
macilaci78 #189343 üzenetére
+1000
-
válasz
molnarpeter #189238 üzenetére
Felidézve, régebben engem is vitt párszor érdekes útvonalra a Waze. Az éjszaka kellős közepén, időre mentem a bécsi repülőtérre, smucig voltam osztrák autópálya-matricát venni, rávitt valami zergejárta mezőgazdasági útra. Akkor szidtam magam rendesen.
Azóta leszokott erről szerencsére. -
válasz
yodamester10 #189196 üzenetére
Tibbike leírta.
Jelzem, Zimmermannból egy pár első tárcsáért - ugyanez a méret, cikkszáma: 100.3300.20 - fizettem 27840 Ft-ot.
Teljesen elégedett vagyok vele, nulla rozsda a kerékagyon a novemberi csere óta. A hozzátartozó betét cikkszáma: 25683.200.2; 14620 Ft.
-
-
válasz
T0mBd1gg3R #189092 üzenetére
Ha 7" széles a felnid, úgy a 225/50 kell rá; ha 6,5", úgy a 205/50. Elég furi, véletlenül sem váltóméretei egymásnak. Illetve a 205 elég hurka egy Passat alá.
-
válasz
buci30 #189062 üzenetére
Utóbbinál 1cm-el lesz nagyobb a kerék magasság.
Suttyó koromban, vidéken 2 elterjedt megoldás volt az autók gazdaságos megültetésére:
- a mester lánggal addig melegítette a rugót (a helyén beszerelve), míg szemre jó nem lett mind a 4,
- levágtak belőlük 1-1 karikát.Háztáji ekecselés, ugyanakkor működött. Én BMX-szel jártam.
-
válasz
yodamester10 #189006 üzenetére
Az Opel annak idején (~ 15 éve) bemutatta a táblafelismerő rendszerét, itthon is rendelhető volt, aztán jöttek a panaszok, hogy itt nem működik tökéletesen, mert sok a nem 100% TÜV-kompatibilis tábla. Erre az Opel megszüntette az itthoni (k-k-európai) rendelhetőségét. Fejlődött a technika (javult a táblák minősége?), és újra lehet rendelni.
Elképzelhető, hogy a VW-nél ugyanez játszódott le, és a Passat 7 gyártása pont arra az időszakra esik, mikor nem volt támogatott errefelé. -
válasz
T0mBd1gg3R #189000 üzenetére
Márkaszervizben érdeklődnék, tippre 1 óra munkadíj.
-
válasz
T0mBd1gg3R #188997 üzenetére
A karantén lejártát követően
megérdeklődni, hogy szoftver-frissítés után működik-e Magyarországon.
-
válasz
bitpork #188975 üzenetére
Azt sejtem mögötte, hogy hibridként használod városban, sosem melegszik be, de gyakran elindul a dízel.
Aki megvette tőlem a Volvo D6-ot, szintén így használja. Nála az olaj fogy, azt mondja, 1 litert töltött bele október vége óta. Olyan sokat pedig nem mehetett vele. Nálam 20+ ezer km alatt kellett bele kb. 0,5 liter - én városban tisztán villannyal használtam, a dízelt csak hosszú útra indítottam. -
válasz
Szada85 #188872 üzenetére
Évjárathoz köthető esetleg?
Nekem a MY2014-es GTI-n kb. 80 000 km-nél adta meg magát a "thermal management", k.drága a javítás (1000 €).
A mostani MY2016 és 73 500 km van benne, megvegyem előre az egységet? (80-90 e. Ft környékén talán hozzájutok + némi munkadíj.)A 2014-esből nagyon picit fogyott a hűtővíz, kb. 0,5 litert tölthettem hozzá 30 000 km alatt. A mostaniban egyelőre stabilnak tűnik, megvételkor ment bele kb. 0,1 liter (G13, volt itthon).
-
Gratulálok az új járművekhez! 👍👍
-
-
válasz
molnarpeter #188480 üzenetére
Nagyon halkan jegyzem meg, az elektronoknak leginkább autópályán vérzik be a szeme. (Mondjuk mikor elrúgnád
160-ról130-ról. 🤫) -
-
válasz
yodamester10 #188395 üzenetére
Még sor kerülhet rá.
Csak az a 300 kg ballaszt ne lenne a hátsó tengelyen. Meg ne kellene töltikézni. Meg legyen benne power Autobahn tempóról előzni.
A kicsi csomagtartóval ki tudok egyezni. :) -
válasz
bitpork #188331 üzenetére
Azt jól értem, ez valami túlgondolt kormányzár?
De ha elvágjuk a vezetéket, akkor a továbbiakban nem működik, azaz nyitott állásban marad?
Számomra ez tökéletesen elfogadható megoldás.Ha el akarják lopni az autót, akkor abban nem egy kormányzár fogja megakadályozni a tolvajt.
-
válasz
yodamester10 #188277 üzenetére
Én is akartam kérdezni: egyik-másik Golf GTE szépen ül a kerekein, de épp a napokban egy olyan mögött haladtam a forgalomban, aminek a magas volt a fara. Ezekből párhuzamosan létezik gyárilag normál és sport futóműves verzió is?
-
válasz
yodamester10 #188277 üzenetére
(Manuális van most.)
Kérdésedre: ritkán, jellemzően ha villámelőzés előtt vissza akartam váltani, hogy ne gondolkodjon a DSG.
S-be főleg hideg motornál tettem, hogy ne váltson el nagyon alacsony fordulatnál. D-ben mindent megold ha lepadlózod. -
válasz
6030D #188252 üzenetére
A tehén hibrideknek elég fura neveket adtak.Jaktehenek és szarvasmarha bikák nászából született dzók ünnepi díszben Tibetben.Fotó: AFP
A háziasításnak konzekvensen ellenálló vadállatok keresztezéses szelídítésére egyébként más példa is akad. A lengyelek żubroń néven az európai (Bison bonasus), az amerikaiak pedig beefalo (illetve catallo) név alatt az újvilági bölényt (Bison bison) párosították húsmarhafajtákkal, a tibetieknél szerényebb eredménnyel.Az amerikai marhatenyésztők közül sokan ma is esküsznek a beefalo húsára.Fotó: Wikipédia
Szerk: Szerencsére van már rendes neve!
(Hans)
-
válasz
Reggie0 #188209 üzenetére
Személyes ismeretség miatt a sajátomat B.Keszire vinném az Interathoz. Amúgy meg Zegen intézem az ilyesmi.
A PoBu-t nem tudom jó szívvel ajánlani.Dicsérni szokták a Gustafson (Gustaffson?) karosszériát, feltételezem, hogy karambolos javítást is vállalnak. Valahol SzSzMiklós környéke, nincs messze.
Az Interat is teljesen OK, ugyanakkor Opel márkaszerviz. -
válasz
Kickass #188188 üzenetére
Konkrét válasszal sajnos nem tudok szolgálni. A G7-ben a Hold gomb megnyomásával lehet ki- bekapcsolni. Ki kellene deríteni, hogy O3 esetén is hasonló módon, gombnyomással aktiválható. Amennyiben igen, úgy kelleni fog a gomb is.
Szerk: közben megvan a válasz...Reggie: Cumi :/ Jobbulást a gépnek!
-
válasz
bitpork #188108 üzenetére
Ez amúgy a régi vagy már az új Q7?
(Acélgyapjúval 100%, hogy ki lehetne szedni a kulcs okozta karcokat, de meggyőződésem, hogy utána nem lenne egységes a felület. Ezt gyorsan felejtsük el!)
Reggie: A szálcsiszolt acél véleményem szerint lényegesen ellenállóbb az alumíniumnál, lásd konyhai gépek. De kevésbé májer és nehezebb, talán ezért nem alkalmazzák prémium autókban.
Olyan 5-6 évvel ezelőtt megsasoltam egy Touareg V10 TDI-t szegedi fórumtársunk részére. Abban nagyon mutatós és prémium az aludekor (besza-behu!), de sajnos viseltes állapotban volt pl. a vezető ajtajánál, tele apró kráterszerű horpadásokkal.
-
válasz
yodamester10 #188093 üzenetére
Szvsz kicsit búcsús.
Gyors helpet szeretnék kérni, épp rendelek ezt-azt, cimborám 2017-es G7 1.6 TDI-jébe is kell olaj.
Mennyi kell bele? Köszönöm! -
válasz
JHONNY 79 #187898 üzenetére
Én is így tudom.
A pénztárcám azt súgja, hogy felesleges AGM-et tenni az EFB helyére, utóbbi alig drágább a hagyományosnál. A JászAkku is gyárt már EFB-t, talán ez vagy ez kell a G7 1.6 TDI-be, akár csak a 2.0 TSI-be. 26-28 ezer Ft, ill. egyik 175, másik 190 mm magas, ezt még nem tudtam lemérni.
Gyárilag 69 Ah, 680 A van a 2.0TSI-hez.Az előző OFF autómban 6 éves korában javallott volt cserélni a gyári AGM-et, mert furcsa hibakódokat dobott. A Golf lassan 5,5 éves, gyári EFB (Banner), nincsenek hibakódok, a start-stop vidáman működik amikor hagyom. Ha cserés lesz, maradok az EFB-nél.
-
válasz
zsolt19900 #187879 üzenetére
Nem szavazat, csak annyi, hogy én 2x már használtam és még működnek az autók.
Viszont én a tudatlanok bátorságával állok az ilyesmikhez:
- simán oltatnám magama kínaiaz orosz anyaggal
- betöltöm a Xadot
- időnként locsolok adalékot az üzemanyagba (Pro-tec, Total, VIF, STP amiket fel tudok idézni)
- amíg volt E85, időnként felesben tankoltam, hogy kitakarítsam az üzemanyagrendszert. -
válasz
zsoltip #187873 üzenetére
Ha nem rendelte bele az első tulajdonos, akkor nincs. Lehet venni utólag is, plusz emelőt, stb. (Jófogás)
Keress használt, de szép gyárilag bőrös kormányt, kb. 25-35 e. Ft G7-be. (Jófogás)
Az akkumulátort fotózd le, úgy könnyebb megmondani, milyen kell bele (EFB vagy AGM). -
válasz
zsolt19900 #187857 üzenetére
Az utóbbi 2 autómba öntöttem Xado 1 Stage-et főleg megelőzési céllal. Sok kézzelfogható változást nem tapasztaltam, talán az alapjárati benzinfogyasztás lement 0,1 l/órával 0,8-0,9-ről 0,7-0,8-ra. Kicsapódást nem figyeltem meg, Castrol Edge, ill. Eurol Syntence.
-
-
válasz
Reggie0 #187792 üzenetére
A PoHu-s 2+2 év garanciáért nem adnék pénzt, ez jár az autó mellé, amíg márkaszervizbe hordod a +2 évben is. Viszont nagyon szőröznek, abszolút nem nagyvonalúak, csak a kifogást keresik.
A minap felmerült a kérdés, hogy ajánljunk VW szervizt. Én nem tudok jó szívvel ajánlani; mind lehúzós + néha balfácánok is emellett.
Az egyszerűbb dolgokat egy ügyes hozzáértő is megoldja. Ha komolyabb gondok várhatók az autó elhasználtságából eredően, akkor legjobb eladni és frissebbet venni helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest