Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Egy sajtburi, orrcsepp és egy feltöltős teló lesz házhoz, köszi!
- Ismeretlen HMD bukott le
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Passat B7
Az automata sötétedő (belső) tükörnek hol van a fényszenzora? Mit érzékel, hogy sötét van, vagy hogy mögöttem nagyon világítanak?
Csak mert azt veszem észre, hogy van mikor tényleg sötétít, már a lámpa színén látom, hogy más, zöldesebb.
De amikor már túl közel jön mögöttem az autó, akkor meg olyan, mintha már nem érzékelné és ezért nem kapcsolná be a sötétítést, teljesen fehér vagy sárgás fényt látok.Továbbá nem értem, miért sötétedik a középső (zöldesen), meg a bal oldali (barnásan, bár működési hiba miatt beragadt besötétedve de ez engem egyáltalán nem zavar), de a jobb oldali egyáltalán nem. Mi ebben a logika?
Már azt tervezem, lesötétíttetem a hátsó csomagtérajtó üveget, meg akkor már rakatok valami réteget a jobb tükörre is. Engem iszonyatosan zavar a fény mögülem, sokkal jobban szerettem a kézzel hajtogatós tükröt, az sokkal kevesebb fényt engedett át, mint ez a sötétedős.
Vagy valami baja lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali játékos kérdések órája
- Windows 10
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Honda FRV 2.2 dizel Executive
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Eladó újszerű Lay-Z-Spa Santorini Hydrojet Pro felfújható masszázsmedence-jakuzzi.
- 0 KM-es!!! Xiaomi Electric Scooter Essential
- GAMEREK!! EZ A KÁRTYA...NEKTEK LETT KITALÁLVA! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest