- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edmzon
újonc
Sziasztok! A problémám az alabbi videóban látható. Audi A3 típusú autóba bose hangrendszert vettem egy 2dines Chorus fejegységgel. Gyújtás ráadás után csak sipol de nem hoz be semmit a kijelző. Hibakódként az antenna vezeték szakadást adta ki, de a másik rádióval semmilyen hibaüzenetet nem ad. Az a4 ből kiszedett fejegységgel normálisan működik a műszerfalon is kiirja az adatokat (rádió állomás, hangerő változás stb..).
Videó a hibáról:
https://auto.indavideo.hu/video/audi_a3_chorus_hiba -
Qru
MODERÁTOR
válasz Richard #177550 üzenetére
Köszi, akkor ezt megnézem.
Sajnos a 4x4 nem fért bele a keretbe, igazából amíg nem kell sietni nem hiányzik. Viszont ha igen akkor nagyon... Am vicces a Subaruban nincs tartalék de van 4x4 a Skodában van tartalék de nincs 4x4. Vhogy a kettőt össze kéne mixelni... Mondjuk így: [link]
#nincsbennetarcsi
-
-
Reggie0
félisten
válasz TayRol #177515 üzenetére
Nekem csak akkor kapcsol ki, ha lassan valtok es azt hiszi uresbe raktam.
(#177538) aero.: A kuplungon van pozicioszenzor? Szerintem azt azert lesporoljak es fix froccsot ad a motornak esetleg adott fordulatszam alatt fordulatszamra szabalyozas. Nagy kifinomultsagot ne varj, az draga lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Richard #177557 üzenetére
Jó neked malomkerék van fent, az alapáras 215/55R17-el nincs ilyen gond.
Munez: Menet közben nem nyektettem de majd most álltában ránézek.
Bitpork: Mióta vagy te huligán, hogy ilyeneket tudsz?
mod:
Reggie0: Van pozíció szenzor, kinyomott kuplung nélkül nem is indul az autó (hiába van üresben).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Csabadi
tag
válasz atos19881101 #177502 üzenetére
Ha már jár akkor mind nulla csak közvetlen indítás után egy pillanatra 6.0
-
Csabadi
tag
válasz atos19881101 #177502 üzenetére
Üzemmelegen motornál lett csinálva a log és - 0.92-ről indul a kettes pd,pedig a kompresszió egyforma minden hengernél.Arra gondoltam hogy felfújhat a tűzkarika alatt. Bár akkor valószínű magas lenne a korrekció. Magusnak biztos lenne ötlete
[ Szerkesztve ]
-
Vezetted Teddy-t : nem kell betyárnak lenni h le akarjon esni az útról Különben meg amikor
száznyolc-...,százötv-... százharminccal megyek a pályán akkor minden is előfordul.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
grizlisandor
veterán
válasz K Norbi #177545 üzenetére
A nagy Hubi beletöltötte a Motul 5w40 X-cess(katt)-t, amiről kiderült az utolsó videóban, hogy nem is az autóba való. Motul olajválasztó(katt) se hozza fel, így a ~1k futott olajat leengedték.
-
K Norbi
addikt
válasz grizlisandor #177565 üzenetére
Mert ezek tudnak valamit, amit mi nem.
HubiiiiDe az az 1000 éves Golf 4 részecskeszűrős?
[ Szerkesztve ]
-
Csabadi
tag
válasz atos19881101 #177563 üzenetére
Tengely + tűke 25000km van eddig benne.
-
roseane2004
csendes tag
Sziasztok, vcds diagon belul Engine menuben a security acces menut valahogy fellehet oldani vagy tipusfuggo ?Seat Toledo 1.6 BCB az alany. Mert nekem nem aktiv, illetve adaptaciohoz, basic settings, codes menukhoz gondolokbszukseges a Login(11) menuben kodot beirni?
Koszonom elore is. -
Csabadi
tag
válasz atos19881101 #177571 üzenetére
4db bemert pd elem van benne, mert az eredetiek sokat szállítottak alapjaraton. Szóval a kérdésedre a válasz igen, voltak, jegyzőkönyv szerint jók voltak, 1 éve van benne ez a 4db AL elem
-
Csabadi
tag
válasz atos19881101 #177574 üzenetére
[kép] itt a jegyzőkönyv, nincs kiugró eltérés
-
atos19881101
senior tag
válasz Csabadi #177575 üzenetére
Ezen csak a szállított mennyiséget látom, de mást nem mértek. Viszont van ott más dolog is amit mérni kellene.
[kép] ez az enyémről készült még 2.5 éve. Itt látni hogy kevesebbet szállít mint a gyári határérték. (tisztítás előtt készült sajna a jegyzőkönyv) De van ott más mérés is ami rendben volt. Viszont ezt a tieden nem látom. (us - talán nyitási idő??)
[ Szerkesztve ]
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
gringoka
aktív tag
Sziasztok.
Vw passat b8 2.0 tdi 110kw-hoz milyen márkáju motorolajat ajánlatok? Gyárilag milyen van bent? -
Csabadi
tag
válasz atos19881101 #177577 üzenetére
Ez van több százezres pd elem nem fogja tudni a gyári értéket soha.Viszont ennyi van róluk jobb mint ha beepitesi gari lenne rájuk ami ugye keteselyes
-
K Norbi
addikt
válasz gringoka #177578 üzenetére
Én ezek közül valamelyiket.
5W-30
VW 504 00/507 00
[link]
[link]
Sokan nem szeretik Edge olajt.
Igaz ismerek olyat akinek 430.000Km van a Passatba és Castrol Edge olajt kapott végig.
Köszöni jól van.
Meg olyan Transportert amibe 700 ezer.
Így én nálam esélyes lenne az Edge olaj.[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz Reggie0 #177556 üzenetére
Passz. Nem fix gázt ad. Ha nagyon gyorsan engeded, akkor is korrigálja, pedig ott meg nem kis gáz kell. Gyakorlatilag csak úgy tudod lefullasztani, ha azonnal leugrasz a pedálról. Mondom, hogy alkalmazkodik a pedálhoz, de én itt befejeztem, menjetek próbáljátok ki. Ha nekem lenne már megmutattam volna videón is.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz kleinguru #177552 üzenetére
1liter benzin 10ml-t tágul 1fok melegítésel, tehát a 18 fokos benzin (nem tudom honnan az adat)
30 fokra melegszik, akkor 12*10ml-t tágul literenként, tehát 120ml literenként, 50 liter esetén 6000ml-t tágul, azaz 6litertEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
daniel2121
senior tag
Tud valaki olyan linket ahol vw autók okosításához hozzá lehet jutni a paraméterekhez amiket át kell írni? Mintha nem régen olvastam róla ebben a topicban.
-
zsolt19900
őstag
válasz 98bja #177186 üzenetére
nekem is van ilyen az autóban, illetve egy másik családbanlévőnél is elő tudtam idézni
Én valami olyasmire gondolnék, hogy a fűtőradiátorban van valami lerakódás stb. és ahogy "megerőltetem" a motort, úgy egy fokkal jobban megtolja és/vagy felkavarodik a trutyi és az adja ezt a szagot
előidéztem ezt a sajátomnál is (takarítás már tervebn van, van fb csoportunkban egy nagyon jó kis leírás róla) és Após autójánál is előidéztem ezt a dolgot
valóban nem kuplung, ferodor stb. szag, tényleg inkább dögszagra emlékeztet a jelenségFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Reggie0
félisten
válasz aero. #177584 üzenetére
Igen, ezert mondam, hogy fordulatszamra szabalyoz, de nem kuplung-pedalallasra. A videodon is jol latszik, hogy kb. 1000-ren probalja tartani a motort. Igazabol a pedal amugy is keves lenne, mert attol is fugg, hogy milyen meredek lejton/emelkedon allsz, akkor mar dolesszog jeladot is bele kene keverni, stb. stb..
[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
válasz daniel2121 #177586 üzenetére
Erre gondoltál? Stemei.de
-
addikt
-
Miertvansote
tag
Sziasztok.
Audi A4 B5 1.9 pdtdi 85 kw. 2000 èvjárt.A mai nap menet közben elkezdett villogni egyszerre az ABS jel, a kipörgèsgátló, az akkumulátor visszajelző illetve közèpen egy piros felkiáltójel. Villant illetve sìpolt kb 3 at majd eltűnt. Mi lehet a problèma. Kb 2 hónapja volt, fèk felújìtás, tárcsák, fékbetétek, a munkahengerek ami a tárcsáknál vannak, fèkfolyadèkcsere.
Köszönöm előre is a segìtsègeteket.Üdv.
-
papg79
tag
válasz Miertvansote #177593 üzenetére
Szia, nekem is hasonló tünetem van, annyi különbséggel, hogy nekem a kézifék visszajelző villan ki időnként, meg hármat sípol, aztán abbahagyja. Akkor kezdte, mikor bejött a hidegebb idő, de most, hogy már melegebb van időnként most is csinálja. Fékfolyadék rendben, elvileg semmi probláéma nincs, a féken sem vettem észre változást. Vw Sharan 1.9 pdtdi, 2003-as, ASZ motorkód
-
1stVikman
senior tag
válasz daniel2121 #177591 üzenetére
A legtöbb dolgot meg lehet csinálni VCDS-sel, de van pár, amit csak a Vag Can Pro tud. A linkelt oldal egyébként a VCP-hez tartozik.
-
Zizmand
aktív tag
Sziasztok
Az autóban a tempomatos index kar ?kikopott? és indexelés után a kar nem ugrik vissza a középső állásába, hanem kanyarodás után is tovább indexel. Az egész karnak nagy a holtjátéka és a lógása.
A kérdésem az lenne gyári bontottat vagy utángyártott új tempomat kart lenne célszerűbb venni?
Pontosan ilyen karról lenne szó:
-
Pikaa
aktív tag
Üdv!
Mi a tapasztalaitok, a Skodából és a VW-ből melyik a legjobban bevált motor/motortípus(akár benzines, akár diesel)?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs