- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Jégcsákány is megirigyelné a Realme GT 7 hőelvezetését
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
gzbotii #162585 üzenetére
Ebből nekem annyira nem egyértelmű, de ha egyszer csendesebb lesz a garázsban, majd hallgatózok kicsit. AJM motor van nálunk.
focvis: én is úgy vagyok vele, hogy ha a nagy könyv szerint forgalomra alkalmas az autó, akkor műszakilag, esztétikailag kielégítő az állapota, nem hagy cserben, érdemes ezt az állapotot fenntartani.
Mondjuk, néztek rám bután, hogy a pótkerékre is vettem téli gumit, de lustább vagyok, mint amennyire sóher és inkább nem hagynék a kormányzott-hajtott keréken nem megfelelő gumit. A vidéki útjaim jellemzően 250 km-esek, de jövő hétvégén Hannoverbe megyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest