-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
őstag
Üdv!
Egy gyors kérdés: Bosch Silver Plus S5 74Ah akku bele fér méretileg egy Passat B6-ba (2010 2.0 CRTDI, CBAB)? És ugye jobb+-os kell?
Jelenleg egy S4 60Ah van benne, de mostanában reggel elég nehezen indul, ma már köszörülni kellett 2 mp-ig.
Előre is köszi!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
nederlanden
senior tag
-
szilchi
őstag
válasz Mágus2 #151346 üzenetére
Köszönöm a választ.Valahogy az az érzésem,hogy az általam preferált VAG csoport járműveiből (évjárat és ársáv) gyk. csak a diesel-s modellek azok,amikre azt lehet mondani,hogy ajánlott.Meg talán a 3.2-s V6-os turbó nélküli benzines motor.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
1stVikman
senior tag
válasz grizlisandor #151349 üzenetére
Uhh, bocsi, benéztem.
Peti198506-nak akartam válaszolni. [link][ Szerkesztve ]
-
szilchi
őstag
válasz Vincsaba #151350 üzenetére
Olcsó,meg ahogy nézem el is vitték már.Volt több CC Passat is ennyiért.Vagy még olcsóbb is van,de sokkal több km-l.Hahu-n is találtam egy olcsóbb Passat-ot,hasonló árban business felszereltséggel.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
morfondőr
őstag
válasz i-sti #151356 üzenetére
Nem a teljesítményre lennék kíváncsi, hanem a méretére, de ha leírod, hogy milyen típus, akkor rákeresek és össze hasonlítom. A mostani kisebb, ránézésre van még egy kis hely, de nem akarok pár mm-en elcsúszni!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz morfondőr #151351 üzenetére
Be fog férni a 74-es. Nekem az octaviaba 77Ah van most, az a legnagyobb, ami befér.
i-sti Neked a csomagtartóban van az akksi, ott van hely, de itt a motor mellé kell berakni egy műanyag tálcára.
nederlanden Az 1.2-es biztosan szíjas, de ezekkel a gyenge motorokkal nem volt olajos kuplungos DSG. Csak a 250Nm meghaladó forgatónyomatékú motorokhoz volt olajos DSG.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz nederlanden #151352 üzenetére
G7 1.4 TSI mind szíjas.
Olajos & 7-es DSG a 2.0 literes motorokhoz van, kb. 2017-től. (azt hiszem, hogy feláras a 6-os olajoshoz képest, mivel utóbbi is kapható, de csak 2.0)
-
Vincsaba
csendes tag
válasz szilchi #151355 üzenetére
Nem mondom, hogy nem lehet kifogni, de a kínálat alsó 5-10%-ból venni elég nagy orosz rulett. Én mikor 1.5 éve vettem, elindultam viszonylag kínálat aljáról, egy 3.2m-s keretből, és az 5.-6. megnézett CC után rájöttem, hogy ez így reménytelen. Sorra estek ki az autók a km lekérdezés után. Végül több, mint 500 ezret kellett rádobni az kiindulási kerethez, mire talàltam egy normálisat.
-
törölt tag
-11 pöcc röff ... Mol prémium powwa
-
Doki16
addikt
válasz #89874944 #151365 üzenetére
Nekem is jó volt -9 fokban reggel. (minden bizonnyal rossz az EGR) Egy izzítással abszolváltam a dolgot mert a kesztyű miatt nem tudtam már kivenni a kulcsot a nyílásból, hogy újból gyújtást adjak.
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Doki16
addikt
válasz Magnum_ #151368 üzenetére
Tavaly májusban, 13000 km-el ezelőtt. Ez van sajnos. Mágus is megmondta, hogy 150 után bármikor meghalhatnak ezek az alkatrészek. Azóta nem ragadt le újból a szelep. Figyelem OBD-n keresztül és egyelőre jól működik.
Amúgy engem is nagyon felpiszkált az ampera. Meg kell szabadulnom a Passat-tól[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
szilchi
őstag
válasz Vincsaba #151362 üzenetére
Én meg pont ezért nézek egyre inkább Németországban kocsikat.Ott talán jobb eséllyel fogok ki valami normálisabbat.Lehet kiutazással+honosítással együtt többe lesz,de végül kicsivel több pénzért valamivel jobb állapotban lévő autóm lehet.Meg én sem az ársáv aljából szemezgetek főképp hanem inkább a másik végéből .Az alja az általában olyan is,még külföldön is.
-
-
Doki16
addikt
válasz Magnum_ #151371 üzenetére
Néztem Jettát. A dízel belőle nem volt jó mert szinte mindegyikbe az 1.6-ot rakták ami alig ment. A benzinesek meg sokkal drágábbért mentek. Megint bevonzott a dízel nyomatékos világa
De következőnek már erős leszek és csak benzinest veszek. A legjobb egy plug-in lenne.
Nem bántam meg a passatot, nagyon szeretem. Eddigi legjobb kocsim. Imádom, hogy milyen jól pakolható. Elköltöztem vele úgy, hogy nem kellett teherautóA Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
havri1
félisten
-
i-sti
senior tag
válasz Doki16 #151376 üzenetére
És nem eszik annyit mint egy benzines.
Nálunk fele a 8 liter az a maximális fogyasztás amit a társadalom elfogad mint maximális megengedett fogyasztás.
Nem számít, mekkora autó, milyen motor, semmi. 8 liternél többet fogyaszt az szar és készNem viccelek ez komoly
Novum Forum Siculorum
-
veterán
válasz Vincsaba #151378 üzenetére
1.0, 1.2 és 1.4 TSI, valamint 1.6 TDI: 100% a száraz. (a GTE-ben voltam bizonytalan; valami CVT-re gondoltam á la Prius)
2.0 TDI / TSI: mind olajos DSG.
1.8 TSI-ben szintén bizonytalan vagyok. 250 Nm-ig száraz.
(#151379) Kronk: a 4 év garancia miatt nem piszkálnám. A száraz DSG-t sem tudom, hogy mennyire komálja a 300 Nm-t.
(#151381) i-sti : "rendes tiptronic-ot kell venni!"
Ha volna... múltkor kiveséztük itt, hogy a legtöbb 3.0 TDI-be is vagy a multitronicot vagy a DSG-t teszik :/[ Szerkesztve ]
-
-
Doki16
addikt
válasz i-sti #151380 üzenetére
Nekem most így télen 6.2 az átlag a 2.0 CRTDI-vel. A kis swift városi használatban az 1,2 benzinnel elmegy 5,6-al most ezekben a hidegekben is
Ott ahol te élsz ezek szerint nagyságrendekkel jobb kocsi a swift
Utoljára 1.6 szivó Citroen C4-em volt benzines. Azzal az átlagom 7,4 körül volt.A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
i-sti
senior tag
válasz CharlieDrop #151384 üzenetére
Mivel VAG, igen.
Régebbiekben van tiptronic, A4 B5 biztos tiptronic-os volt.
Mi a szar ez a fogyasztói társadalom? Miért akarja a VAG, hogy a DSG elromoljon és user javítassa.
Miért nem rakja az 1.0 TSI mellé is a tiptronicot, hogy az user élvezze a gondtalan vezetés félmillióig?
Másik, hogy mi az a szarakodás a száráz/nedves baromság? Rakjátok a nedves, hogy ne essen szét olyan hamar.(#151385) nederlanden: Nézd meg focvis és brumi1k fogyasztásait
[ Szerkesztve ]
Novum Forum Siculorum
-
molnarpeter
nagyúr
válasz CharlieDrop #151384 üzenetére
3.0 TDI volt tiptronic is. Volt multitronic pl. 2.0 TDI mellé.
[ Szerkesztve ]
-
i-sti
senior tag
válasz CharlieDrop #151390 üzenetére
Ezért hívják ott S-Tronic-nak és nem DSGnek
Novum Forum Siculorum
-
-
Speeedfire
félisten
válasz bitpork #151392 üzenetére
nur export , szerintetek?
Ilyenkor nem az van, hogy megbízási szerződéssel hozzák el?
Mintha így vettem volna haver is a passátot. A német tulajtól vette, de itthoni kereskedéstől. Nem tudom, hogy mi a pontos jogi neve ennek.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Reggie0
félisten
válasz i-sti #151388 üzenetére
Mondjuk az se mindegy, hogy mekkora a veszteseg a valton, mert a gyartokat halalra cseszegeti az EU a CO2 kibocsajtassal. Tobbek kozott ez az oka, hogy Audinal 2018-tol mar nincsen manualis valto. Tiptronicot meghagytak a kinalatban a nagyobb motorokhoz, mert az S-tronic nem tud mit kezdeni a nyomatekkal. Ezert van ez a downsizing orulet is es gyartjak a fel literes szetporgetett fosadekokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Steam Deck
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mazda topik
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest