- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz F_Zolee #112349 üzenetére
+ Saint + Mágus2 : Izáak volt kb 4 évig szolgálati kocsija egy ilyen leon csak pirosban. Én amikor átültem bele, -annak ellenére, hogy magam nem vagyok egy Fittipaldi - kis híja volt hogy eret vágjak magamon amikor 2 ember és a hétvégi csomagokkal lehetetlen előzni. Tudom, el vagyok kényeztetve a traktorok miatt, de én nem tudok nyugodt lelkiismerettel állni e motor mögé.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
tomcsi23
veterán
válasz F_Zolee #112343 üzenetére
Még a vásárlás előtt az összes ajtót bezárni/kinyitni, zárban mikrokapcsolókat ellenőrizni (bekapcsol-e a kilépőfény), ablakokat megjáratni. Hátha épp szar valamelyik és lehet alkudni. Különben utána kell megcsináltatni.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
-
-
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
a következő a helyzet. Megvan a Passat B8. Szokás szerint nincs hozzá pótkerék ezért vettem pótkereket acélfelnin 215/60 R16. Ez a hivatalos méret. Viszont amikor berakom a csomagtartóba helyére akkor a következőt tapasztalom:A gumi túl széles és így a kárpitot nem tudom rendesen lefektetni mivel a gumi peremén fekszik fel. Ráraktam a gumi peremére egy vízmértéket és megnéztem mennyivel magasabban van mint a kasztninak a pereme amin a szőnyegnek kell felfeküdnie. Kb 1-1,5cm-rel magasabb a gumi mint a kasztni azon pontja amin a szőnyeg fekszik fel.
Két megoldást látok:
1. 205 illetve 195-ös méretű gumit rakok be, de az nem lesz jó mivel /65-ben már nem lehet kapni.
2. Téli gumit raktam fel 215/60 R16-os méretben pótkeréknek. Nem lehetséges, hogy ha ugyan ezt nyári gumiból rakom fel akkor nem lesz annyira széles ballonos a gumi mit téli gumival?Már csak azt nem értem, hogy ha gyárilag rendel bele teljes értékű pótkereket akkor mit raknak bele ? Nem hiszem, hogy ezért olyan kasztnit gyártanak amiben 2cm-rel mélyebb a pótkerék helye, vagy másik szőnyeget raknának bele.
-
-
Khaosz55
addikt
válasz bitpork #112364 üzenetére
Szia nem mankókerék méretű a hely és lehet gyárilag rendelni teljes méretű pótkereket puszta 95K-ért. Igen van furat és lefogató anya, minden.
Tesztekben is volt hogy végre nem mankókerék fér csak el hanem teljes méretű kerék a pótkerék tárolóban.
Mondom 1 cm-ről van szó. Azt gyanítom, hogy a téli abroncs ballonosabb mint a nyári mert nyári szokott lenni a pótkerék is. Szóval holnap bedobok hátra egy 205-ös gumit megnézem, hogy az hogyan fér el.
[ Szerkesztve ]
-
Khaosz55
addikt
-
mazacar
tag
Sziasztok!
Par napja azt a jelenseget tapasztalom, h mig reggeli alapjaraton pofog a VAS randomszeruen mintha leakarna allni..belerezonal az egesz kasztni es a muszerfal vilagitas kicsit elhalvanyul...de tenyleg csak egy pillanatra..
Aksi csere erett nekem is? :/ ramerve meg nem volt..csak hetfon tudnam megoldani...
Valaszaitokat elore is koszonom!
-
válasz Khaosz55 #112366 üzenetére
A rendelhetősége egy kérdés. Ha forgalomba helyezve nem ezzel lett akkor simán az olcsóbb defektjavítót képes adni a gyár. Viszont ha ott van a furat és a felfogató akkor a VIN kódos matricát kellene leellenőrizni hogy mi volt a gyári kerékméret.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Goblin12
őstag
Hali.
Ki mire tenné a szavazatát?
Skoda Superb Combi 2,0 TDI SCR 140 kW / 190 PS quattro 6-DSG
Audi A4 Avant 2.0 TDI 140 kW / 190 PS quattro 7-Gang S tronicKöszi.
-
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Octavia I-be jó lehet ez a tempomat kar? 8l0953513 jara
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
atos19881101
senior tag
válasz atos19881101 #112381 üzenetére
Sorry elírtam: 8l0953513h
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz atos19881101 #112381 üzenetére
Még mindig nem tanultatok meg kérdezni? Nembaj, olyan lesz a válasz, mint a kérdés... lehet hogy jó bele.
[ Szerkesztve ]
-
net84
őstag
válasz Mágus2 #112383 üzenetére
Joestet! Dehogynem
2.0 - BKD - 2005 - SEAT - Toledo 5p/mk3 -
E-bay-es linket tudol adni, hogy komnkretan milyen diagnosztika kabelt vegyek hozza (ami jo is)? Hibakod olvasashoz, Log-hoz es komfort modul okositasahoz.(#112366) Khaosz55 - ahogy elottem is irtak, lenyegtelen a rendelhetoseg. Nalam pl siman befer az R16 a defektjavitos, szerszamos talca helyere. Azonban fele kilog a kereknek. Ugyanis teljes erteku potkerek eseten plusz betetek vannak ketoldalt a csomagtartoban (Toledo 5p).
Read only...
-
Khaosz55
addikt
-
válasz Khaosz55 #112373 üzenetére
A VIN megmondja ált h milyen méretű kerékkel ( nem pótkerék! ) került forgalomba és / vagy hogy teljes értékű pórkerék járt -e hozzá.
Ha a gyári kerék amit most tettél bele egyezik a számmal, akkor nem volt hozzá gyárilag.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
paatrick
őstag
válasz bitpork #112388 üzenetére
Sziasztok,
egy 2002-es VW Polonk van. Kb. 1 hónapja megvolt benne az olajcsere, de a kis szervízkulcsot ami az olajcserére figyelmeztet nem ütötték ki. Így gondolom a rendszer is azt hiszi hogy még nem volt.
Namost délelőtt még mentünk vele, most este bedugom a kulcsot, fordítom, minden be-load-ol , rádió is megy, fordítom tovább hogy indítsa a motort és kész elmegy minden. Mintha lemerült volna az akku. Kulcs vissza, újrapróba. Most már semmit nem reagál. Ezután levettem az akkutakaróját (kulcs nem volt nálam, hogy le is szedjem és vissza) nem láttam semmi hibát. Visszazártam, pittyent, lezárta az ajtókat (ez szokott lenni mikor berakom az akkut) Beszáll. Kulcs be. Fordít. Rendszer feláll. Fordít tovább ismét elmegy minden.Szóval a kérdésem az lenne, hogy ez az olajcserés dolog leblokkolhatja-e az indítást?
(holnap majd lecsavarom az akkut és vissza, de lemerülve nem lehet)
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
gabor85
őstag
Hali. Van egy gázolaj szivárgásom a tandempumpánál, cseréltetnénk a tömítést a hengerfej és a pumpa között, tudna valaki adni egy cikkszámot? Egyébként a pumpa felújító készletében van ilyen tömítés is?
Passat 3C, 2005, BKP motorkód. Bevallom, online etkaban nem találtam.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
atos19881101
senior tag
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz gabor85 #112391 üzenetére
Nem jó helyen kerested... 03G145215A
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz atos19881101 #112392 üzenetére
Egyikbe sem írja az ETKA.. Azok a számok jók, amik itt az 1-es alatt vannak, de ezt is ellenőriznem kellene otthon, hogy mi köztük a különbség.
-
atos19881101
senior tag
válasz Mágus2 #112394 üzenetére
Köszi szépen!
A tempomat kar gyári Audi. Akkor felejtős ... azt hittem nagy különbség nincs köztük.Szerk.:
Ezen az oldalon próbáltam megkeresni én is, de ha beírom a VIN-t akkor csak gondolkodik ...[ Szerkesztve ]
-
knuckle
aktív tag
válasz paatrick #112389 üzenetére
nekem is hasonló volt pár napja, de nekem stabil volt a kapcsolat a saruval, és oxidáció sem volt, így le sem vettem külön...
egy két nappal a halála előtt már érezhetően megnőtt a "tekerések" száma, eddig pöcc röff vót, most meg másfél kettőt is, de azt is lassabban tekert mire beindult, de beindult.
há mondom -10 fok van, kb hihető is.
aztán pár napra rá, az történt mint nálad...minden elment, még az is, ami kulcs nélkül is látszott, és egy 8 adot tekert rajta csak, ha kivettem minden visszajött, megint ráadtam, és minden eltünt megint.
na akkor volt az a pillanat, amikor szóltam havernak, hogy menjen mán be a Bárdiba, és pattintson nekem egy Exide-ot, de mán, mert az enyém befosott, talán cellazárlatos lett...
6,5 éves Varta volt pedig csak, de az én vasam mindig a csillagok alatt alszik, szóval kb még jó is.[ Szerkesztve ]
"...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."
-
gabor85
őstag
válasz Mágus2 #112397 üzenetére
Műszaki ember vagyok (méréstechnikus, forgácsolóüzemben), eszközök is vannak, EGR-t magam szedtem le, tisztítottam ki, apu régi típusú szerelő, mint segítség ő is ott áll mellettem. Szerintem menne, egyedül előtte utánaolvasgatva. A buktatók érdekelnek, meghúzási nyomatékok, kellenek e új csavarok, gázolaj is folyni fog, óvatosabban kell dolgozni mert nem kerülhet bele szennyeződés, stb.
Régen dugattyúgyűrűzés, néha robogó-karbi takarítás, fel le szerelés, szóval nem ismeretlen.
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest