- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenko
aktív tag
válasz m3tr0 #112649 üzenetére
De nehéz volt kitalálni, külföldi hirdetés, megnéztem az adatlapját PIWI-nek, lakhely külföld...
(Egyébként mikor elkezdtem írni, még nem láttam azt a HSZ.-t) 2perc telt el a 2 között, közbe csekkoltam az adatlapot is, és a hirdetést...)[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
-
veterán
Csak kíváncsiságból kérdem : kb. mennyire jön ki az éves biztosításod (GFB és/vagy casco) , ill. az gépjárműadó Ausztriában?
Jó barátom 15+ éve ott dolgozik, van állandó címe Ausztriában (is), de magyar az autója mindig.Szerk: ha túl indiszkrét voltam, akkor hagyd a fenébe nyugodtan a kérdést.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kiskokó
veterán
AZ kemény!!!
Metro : Inkább az az érdekes hogy Bitpork nem tudta hogy Piwi kint él... aki azért valamennyire is jár ide (én se sokat mégis tudom) az tudja.
Az meg a másik, hogy alapból egyáltalán ebbe ennyi időt fektetni, hogy egy ilyen dolgon leállj kötekedniInkább nézz át minden rendben van e a nyaralóval!
Aztán nyáron egy Russian Premium Gold Vodka mellet megbeszéljük[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
net84
őstag
válasz bitpork #112655 üzenetére
Ó Uram, kérlek ne!
Na részben ezért nem írogatok mostanában már ide, de ez egyre súlyosabb.Lesz összeröffenés valamikor (valami szavazás volt, szavaztam, aztán elvesztettem a fonalat)?
Más: milyen Tuareggel futottam össze a minap? Hát, valami nem jött be a manusnak, újra ott pihent a telepen, ahol anno megnéztem .
Read only...
-
m3tr0
őstag
válasz Kiskokó #112665 üzenetére
Jól van na, szarul aludtam az éjszaka mert valamelyik idióta baszkodja a bejárati ajtót a társasházban és ugye mi lakunk a földszinten és senki mást nem zavar ezek szerint. Mindezt sikerült fél kettőkor abszolválni éjszaka.
Szóval ha ma hazaértem kutyapestről majd átnézek a nyaralóra.
-
válasz Kiskokó #112665 üzenetére
Malac tudta, és tudja jól- ahogyan azt is h a 20-30 kilós malomkerekeket a futómű akkor sem szereti ha nem feltétlenül terepen használják
(#112666) net84: Még mostan van kitanázás alatt h júni 2-3-4 hete közül melyik a legjobb. És igen , az ifjú titánok megjöttek, én meg adom át a helyet
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
33as
senior tag
válasz focvis #112660 üzenetére
Szia, 64le sdi Ibiza, 31 éves női tulajdonossal, Bécsi rendszámmal, legmagasabb bónusszal 42€/hó!
Ez itt ennyi sajnos!MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
-
-
-
-
VR6-Fan
veterán
válasz bitpork #112673 üzenetére
sorry nincs itt rám szükség (senkinek nincs régi szara már...), úgy hogy ritkán járok ide, max ha a fix dátum is körvonalazódik remélem értesülök róla.
u.i.:addigra úgy se lesz diplomám, egy se nem hogy kettő
[ Szerkesztve ]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Piwi
veterán
válasz Mappa #112662 üzenetére
Igen... Nem hiába nrm vettem 3.0tdi-t,az kb 140 lett volna úgy hogy egy métert sem megyek vele..
focvis: lehet spórolni magyar rendszámmal, csak nem éri meg hosszú távon, főleg állandó lakcimmel. 1x igazoltatja egy olyan aki "szereti" a magyarokat és visszamrnőleg fel fogja jelenteni amióta munkaviszonya van kint és szépen kifizettetik vele a több ezer eurót..
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
válasz Halver #112685 üzenetére
Ez általánosságban elmondható. A legtöbb dolog azonos árú, néha olcsóbb ott, pláne ha figyelembe vesszük a nemzeti valuta vásárlóértékét.
De ilyen pl Szlovákia is - vagy majdnem minden €val fizető ország. Domiba a lengőkar szilent itthon megvéve 6700Ft /darab lett volna. Mágus ajánlott bótjábó meg 9€/db.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Morris
veterán
Bitpork!
Megvan a probléma a biztonsági övvel kapcsolatban.
Anno beszéltük, hogy nehezen húzza vissza az övet.
No, az alábbi videón 2:28-nál van a lényeg. Az a vezető vas darab a hunyó.
Pár napja mikor cseréltem az oldal ütközés szenzort, akkor figyeltem fel rá. Ugyanis ez a fém darab nagyon érdes és nehezíti az övet a visszacsévélésben. Ezt megcsiszoltam és azóta frankón visszarántja az övet.
https://youtu.be/I3nsJWiNoXk -
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Egy 98-as Audi A4 rádiójával lenne problémám. Sajnos "Safe" módban van, és nem tudom a kódot. Ilyenkor lehet valamit tenni?''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
zsolt19900
őstag
nos köszönöm Mági! sikerült a tandempumpa tömítésének cseréje, igaz akadt a végén egy kis nehézség (elmaródott egy menet), így még menetet is fúrtak nekem de sikerült, lehet hogy beképzelem de mintha picit jobban is reagálna egy padlóra a gép, nem tudom van-e köze hozzá
de viszont a furi szag nem szűnt meg, csak átalakult másmilyenné mi lehet, mi okozhat égett szagot az autóban egy "jobb" menet után? kicsit égett stb. stb. én a kartergáz elvezetőre vagy mire tippelek, mivel ezt mondtátok sokan, hogy el tud tömődni, ezt hol találom meg, ha egyáltalán van ilyen a passaton? mert amikor megy a levegőkeringetés és áll az autó egyszer csak bekapja ezt a kis tepertős levegőt és picit furi a dolog
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Piwi
veterán
válasz Halver #112685 üzenetére
ami még plusz költség hogy autó vásárlása esetén ha még nincs az illetőnek rendszáma(ami a bejelentett lakcimtől függő lesz,pl Wels esetén WE-vel fog kezdődni) akkor a bejelentésnél 188 eurót kell fizetni a rendszámért,autótól,köbcentitől,stb függetlenül. Másik faluba,városba költözéskor,ha változik a régió akkor új rendszámot kell csináltatni,ilyenkor ugyanúgy ki kell fizetni a 188 eurót...
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest