- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Óooo mennyi hsz-t olvastam itt most, levonom a következtetéseket: mindenkinek a turbó benzin lenne az optimális.
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok a passat b8 hoz lenne egy krédésem, de lehet más kocsi esetében is meg lehet válaszolni.
Az első és hátsó tolató radar hangja a hangszórókból szól gondolom. Ha a hátsó rész közelít akkor a hátsó hangszorók szólnak ha az első akkor meg az első hangszoró szól? Vagy szól az első hátsó is?
Illetve a ha lefederezem, hogy csak az első hangszoró szóljon akkor parkoló radar esetén akkor is szól a hátsó?
Azért kérdem mert tuti rakok a gépbe egy normális hangrendszert és 2 első szett + subb rendszer lesz külön erősítőkkel. Ebben az esetben le lesz halkítva faderrel a rádióna a hátsó hangszoró, és ha tolató radar a hátsókon szól csak akkor ez bibi lehet. Vagy ha faderrelés ellenére szól a hátsó akkor rendben van.
-
lenko
aktív tag
válasz Khaosz55 #111107 üzenetére
Rendeltél volna bele dynaudio hangrendszert, fater B7-jébe az van. Elég korrekt, másrészt megéri szétbontani egy szinte új autót? Mert oké, hogy én kicseréltem a 12 éves golfomba, de viszonylag egyszerű is szétkapni. Egyébként mikor vezettem a B7-et nekem úgy rémlik, hogy egyformán jön a hang. Mindegy, hogy az első parkradar szól, vagy a hátsó kamera.
[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
Khaosz55
addikt
válasz lenko #111111 üzenetére
Szia, 2 okból nem rendelek bele.
1. Mivel szalonautó és nincs benne dynaudió rendszer. Jelenleg 4-5 hónap a várakozási idő, ha rendelek egy B8-at és szerintem ezen az áron nem kapom meg, de ez holnap kiderül. Győrben +700K-s árajánlatot kaptam ugyan arra az autóra amit másik hivatalos forgalmazónál néztem.
2. 350K-ért lényegesen jobb hangrendszert lehet bele rakni ez nem kérdés... A másik meg hogy nem én szedem szét hanem hozzá értők.
-
lenko
aktív tag
válasz Khaosz55 #111112 üzenetére
350-ért jobbat tudsz külön összepakolni( az hogy lényegesen jobban arról már vitatkoznék, inkább csak picivel jobbat fpleg, ha újonnan vessel mindent), de ahhoz a fejegységet cserélni kéne, ha jól vettem ki, te a gyárit meghagyod, a dynaudio pedig beépített hangprocesszoros.
A "hozzáértő" emberkék nem hiszem, hogy karcmentesen dolgoznak...ellenben én úgy tettem be, igaz el is vett majd 2 munkanapot az életemből.[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz ßrainiac #111114 üzenetére
Itt nem az ügyességről van szó hiába érti a dolgát, de nem úgy nyúl hozzá a kárpithoz, mintha sajátja lenne, így akaratlanul is kart okoz, én is rakattam be riasztót, lett is kár(kormány alatti burkolat bolhájával lehúzta a klíma melletti gumi borítású középkonzolról a gumit, ami előtte hibátlan volt) pedig érti a dolgát, és nem először jártam nála. De volt nála valami fiatal gyerek is, új dologozó vagy nem tudom, én végig felettük állok, ha nem vagyok lehet kapok horpadást a géptetőre is. Ugyanis TILOS kézzel lenyomni! Már készült erre a mozdultra, azonban közbe szóltam. Mondom ejteni kéne, nem akarok rá horpadást. Azt mondja az övé végig horpadt már. Mondom és? Mennyire érdekel ez engem?
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz Hikvision #111119 üzenetére
Bármelyiket meg lehet horpasztani, főleg ha még egy jó 100kilos szerelő tehénkedik rá...
Nekem volt Passat B5, azon is volt tenyérlenyomat, faternak golf plus, azon is volt tenyérlenyomat, jelenlegin nincs, mert kintről hoztam, és ott ezek szerint tudják hogyan kell eljárni.Az embereknek fáj az igazság!
-
lenko
aktív tag
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
kell vennem téli gumit is, de nem lemez felnit akarok venni hanem acél vagy alu felnit ami téli időszakra való. Melyik oldalon találok ilyet? -
do3om
addikt
-
TaaT
nagyúr
válasz do3om #111127 üzenetére
Természetesen létezik ALU lemezfelni (BMW)
A téli lemez felni meg akár lehet az 5 küllös/dísztárcsás VW/Opel stb lemez felni is. [link] [link]
És árulnak "téli" alu felnit is, speciális védőbevonattal hogy jobban bírja a téli strapát.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Ace owner
addikt
Igen, ez egy fonott kettes Golf pickup..Galaxy Fold 4
-
!Overdose!
őstag
Sziasztok!
A múltkori gyújtáskapcsoló zárbetét javítás után pár száz km-rel kigyulladt a légzsákvisszajelző. Kiolvastam a hibát és persze, hogy a kormánylégzsákra panaszkodik. Gondolom a szerelő rosszul rakta össze és elnyírta a kábelt. Az ETKA szerint viszont nincs cikkszáma a kábelnek. Vajon az összes 6N2 kábele jó lehet hozzá? ('01 Polo 1.4TDI, AMF)
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Hikvision
senior tag
válasz MunezXBK #111120 üzenetére
Nálam A8-nál két oldalt volt a rugós bekattanós pöcök, az is bolondbiztos volt, azt nem értem, hogy sima középső zárasnál ha lenyomják akkor kattanás után minek nyomják tovább? vagy a motorház tető közepén nyomja meg? Én sose szoktam ejteni, hanem mutatóujj és hüvelykujj kombó lágy mozdulatával bekattan a helyére. aki igy képes behorpasztani, az inkább ne nyúljon autóhoz
20 éve a PH-n.
-
zsolt19900
őstag
megcsináltattam a kevlározást és mint kiderült pluszban a tűgörgős csapágy is odavolt (valószínűleg nem cserélték 15e km-el ezelőtti kuplungozáskor) így ez végett nem tudtam csak nagyon nehezen rükibe rakni, most olyan a váltó mint a vaj
de viszont észlelte a szerelő emberke, hogy az üzemanyag pumpából (tandem pumpa asszem) csöpög a kuplungszerkezetre a gázolajda, így ahhoz kell keresnem felújító készletet, hogy a tömítéseket ki tudjuk cserélni.... találtam is neten ezt-azt, csak nem tudom hogy az-e amit találtam, mert pl. az unix vákuumpuma tömítőszettre hozza ki ugyan azt a képegyüttest, mint pl. a másik oldal az üzemanyag-szivattyú javítókészletre, vagy a kettő egy és ugyan az?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Brumi˘
addikt
válasz zsolt19900 #111142 üzenetére
Vákuum és üzemanyag pumpa együtt a tandem.
-
zsolt19900
őstag
válasz Brumi˘ #111143 üzenetére
csodálatos köszönöm, akkor legalább tudom, hogy találtam hozzá megfelelő tömítés készletet
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
molnarpeter
nagyúr
válasz focvis #111108 üzenetére
Egy 2013-as Model S-ben ültem, nem éreztem semmi kiugrót a beltér kidolgozását illetően (jó/rossz). Azóta viszont javítottak, egyesek szerint Audi szinten járnak e téren. Összességében a lehető legpozitívabb értelemben vett játékautó érzését keltette bennem. Tegnap is láttam hármat Bécsben, abból egy taxi
(#111136) Saycz: Wartburgnál is úgy kell, azért
[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
Megérkeztek a tárcsák innen.
[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
válasz focvis #111147 üzenetére
Szállítanak. Benne is vagyunk a listában ahova szállítanak. Ennek ellenére, kicsit körülményesen sikerült. A lényeg, hogy a vásárláskor nem fogadja el az itthoni irányítószámokat a rendszerük. Ezért levelezésbe kezdtünk velük egy Szlovák kollégával. Elküldték az utaláshoz az adatokat levélben, utaltam, majd itt is volt a cucc. Villámgyorsan küldték. DPD is ahogy azt kell. SMS a küldemény felvételéről, aztán mikor fog érkezni szinte percre, és a végén az érkezés napján is felhívtak hogy 10 perc és ott van a kapuban. Mindezt úgy, hogy amit megadtak 1 órás intervallumot az érkezésre, úgy is volt.
Az irányítószám gondra pedig most várunk választ, hogy ne legyen belőle gond a későbbiekben. Mert nagyon korrekt volt az egész hozzáállásuk, és gyorsaságuk. Sokan példát vehetnének itthon az ügyfélkezelésből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- ROWENTA RH6756WO porszívó
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest