Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Batman
őstag
Folytatás itt:
Bővebben: link
Jó szórakozást. -
aesir
veterán
Pusz Kedvencek, szombaton estefelé írkálok majd, 2-kor meg indulok toplesskedni
Nagyon fülig ér ám a szám
Jó versenyzést holnapra mindenkinek! -
aesir
veterán
válasz
Joczeek
üzenetére
Mint írtam, semennyit nem gyakoroltam, mert hirtelen elhatározásból mindjárt indulok az Adriára, viszont munka most is rengeteg, de jövő héttől szilveszterig még több lesz. A két kör cca 30 perc alatt lett megfutva. Cockpitből meg nem is egészen pontosan látni a gyors kanyarívek bejáratát, megszokni meg nem volt időm. De nem is magyarázom tovább, látszik mindkettőn, hogy teljesen béna körök, csak nem akartalak video nélkül hagyni Benneteket

-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az f1 topikból áthozva:
Azon gondolkodom,hogy ...amikor online versenyeztem,akkor legtöbbször no aids-el kellett menni és 1.17 körüli köröket tudtam.Az A1-es 1.05 az enyém volt,persze az is némi segítséggel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tommy78
aktív tag
válasz
Superman
üzenetére
De csak valaki kellene akinek el tudnám utalni az S2 árát mert az én bankkártyámmal nem működik. Az S1-et is úgy vetettem meg régebben. Csak az a baj, hogy versenyekre nem nagyon tudnék menni a vasárnap miatt. Csak úgy mint HPCC-be, kéthetente.
Versenyeztem, de összesen csak háromszor volt rá lehetőségem. Kétszer a Horváth Boci Emlékversenyen indultam a Rábaringen aszfalton, illetve egyszer Nyirádon (nem rallycross, hanem MiniRallyn aszfalt murva salak sár itt minden volt) -
Superman
nagyúr
Egyre jobban érzem az LFS-t. Már ami a kormánybeállításokat és a setupolást illeti.
B-típus: igaz, hogy Juan a mester és te a karmester, de levertem az időtöket Blackwoodban: 1:26.350.
És kikapcsoltam a blipet és a liftet (ha jól értelmeztem az opciókat), szóval most már szuperhardcore a vezetésem.
-
sanzik
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
mert 45.62 a palyacsucs....
szoval akkor eleg jol mesz,grat -
Tommy78
aktív tag
Egy kis LFS-hez nincs kedve v.kinik bár nekem csak a demo van meg??
-
sanzik
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
es hany kort mentel mar ezen a palyan?
-
Daffy
őstag
Sziasztok
Starsky felvetésére reagálva
Én csak azért nem indultam jópár versenyen mert közel 1,5hónapig dolgoztam egy melómon,és múlthét pénteken sikerült befejeznem.Innentől ha utolérem magam akkor már indulok Én is,de még van egy csomó dolgom amit eddig nem tudtam megcsinálni.Lévén hogy nem volt időm rá... -
Superman
nagyúr
A gond nem is a más ligákban való szerepléssel, szerepvállalással van, hanem azzal, hogy mindig is szerepelt a tervekben egy saját liga, mégha az kicsi is. Csakhogy úgy tűnik ezt szinte lehetetlen összehozni, mert nem találunk közös nevezőt. Valakinek ez jó, valakinek az, stb.
És ez így megy a végtelenségig, régen tényleg másképpen volt.
A más ligákban való szerepléssel, én is azt mondom, nincs semmi gond. -
sanzik
senior tag
válasz
Starsky72
üzenetére
Azert mert mas ligakban indulnank,attol meg nem kell beleolvadni senkinek sehova.
Azert annyi rengeteg liga nincsen,hogy 10-en 10 fele menjunk.
Ez a topic megmaradna tovabbra is a fo talakozo helynek,nincs ezzel baj.
Szerintem tul van kicsit dramatizalva a helyzet,mert gyakorlatilag nem lennenek itt akkora valtozasok ettol,hogy ezert szethullana a tarsasag.
Szoval szerintem is ki kell probalni,aztan meglatjuk. -
Juan G
veterán
Juan integet

Bővebben: link -
wildrain
addikt
Na, srácok, most végzek. Szerintem olyan hat fele találkozzunk a Napóleonban. Telefonon elérhető vagyok, Starskyra majd rácsörgök, hogy mi van, hátha nem olvassa...
-
Lacika_
aktív tag
Holnap (Szerda júli 6.) GTR futam
pálya: Le mans, szükséges: - Bővebben: link - -
wildrain
addikt
Starsky, Juan, b-type, meg aki még érintett akar lenni
:
Úgy néz ki, hogy értelmes időben befejeződik a mai dolog, pontosat még nem tudok, mert eddig a ''Meddig tart?'' kérdésre ''Ameddig kell.'' volt a válasz, de azt mondta az oktató, hogy a munkaidőt kábé be fogja tartani, tehát szerintem este hatkor már ''biztos'' végzek, úgyhogy meg kéne beszélni hogy hol. Napóleon? -
törölt tag
visszatérve még 'lacházára:
ez volt a vonalvezetés, és itt van fent belső kamerás felvétel Norbi járgányából:
törölt tag
válasz
Debilon
üzenetére
Hát sztem Spa-t nyugodtan hagyhatod a fenébe (bocsesz modderek)
mert nem ér annyit hogy küszködj vele, van pár festés, Firestone, meg Shell, de semmi különös, nem is túl egyértelmű, buszmegállót kihagyhatod, és teljesítheted is, egyikre sem írja hogy rossz felé mész.
Filterez be egy jó Spa-t és kész
-
Debilon
addikt
válasz
üzenetére
ennek semmi telepítője nincsen, csak fogom azt bemásolom stílussal ment.
a config.ini egy részét be kellett másolni a 1988_config.ini-be és már ment is.
nem megy Spa, Adelaide ha jól emlékszem..meg talán Jarama(?) ami nem megy..
az összes többi pályát a MAS fájlok bemásolásával működésre bírtam, és mennek rendesen..
próbáltam az F12002-ből a hiányzó MAS fájlokat a Spa-ba bemásolni és úgysem ment..
most még próbálok leszedni egy 1994-es Spa-t HSW-ről, ha nem megy akkor télleg feladom
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Debilon
üzenetére
méretre, mindenre ezek vannak nekem is..
Viszont nálam nincs külön 1988 könyvtár, se semmi ilyesmi.
A pályák betelepülnek az alap Seasondata/circuit/vmely pályába mint 1988 Hockenhiem, vagy 1988 Hungaroring, ..stb.
nincs indítóicájger, alap F1C exe-ről indul.
Minden más pálya megy vele? -
Debilon
addikt
-
törölt tag
válasz
Debilon
üzenetére
Az van nekem is 11valamennyi mb, ...vmit nem talál nálad sztem..
A BelgiumMap.MAS, és a Belgium.MAS, és a Belgium.bik
bent van a \F1 Challenge 99-02\SeasonData\Circuits\Belgium könyvtárban?
ha igen akkor itt a pályám:
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Debilon
üzenetére
itt az enyém:
itt a tied:
[Szerkesztve] -
Debilon
addikt
---
[Szerkesztve] -
Debilon
addikt
nem jelenik meg rendesen amit be akarok szúrni

feltöltöttem ide: Bővebben: link
ebben a Scene rész érdekes az elején a ''Francorchamps.S1988'' rész gyanús, minthogyha a végén az ''S'' lenne csak meg az ''SCN''-ből..de az a pláne, hogy ha kijavítom akkor sem jó
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
törölt tag
válasz
Debilon
üzenetére
nekem így néz ki az .scn, az alapkönyvtárból indítva:
CUBEASF
//-------------------------------------------------------
//SearchPath=SEASONDATA\CIRCUITS\BELGIUM\1988_SPA_FRANCORCHAMPS\MTS
//SearchPath=SEASONDATA\CIRCUITS\BELGIUM\1988_SPA_FRANCORCHAMPS\MAPS
//SearchPath=SEASONDATA\CIRCUITS\BELGIUM\MTS
//SearchPath=SEASONDATA\CIRCUITS\BELGIUM\MAPS
SearchPath=SEASONDATA\CIRCUITS\BELGIUM\
SearchPath=SEASONDATA\VEHICLES\
SearchPath=SEASONDATA\CIRCUITS\COMMON
MASFile=1988_SPA_FRANCORCHAMPS.MAS
MASFile=1988_SPA_FRANCORCHAMPSMAP.MAS
MASFile=BELGIUM.MAS
MASFile=BELGIUMMAP.MAS
MASFile=CDB.MAS
MASFile=CMAPS.MAS
MASFile=LOGOMAP.MAS
MASFile=1988_CDB.MAS
MASFile=1988_CMAPS.MAS
van pár pálya amivel sokat kellett vackolni, és van nekem is egy Spa-m, az 1994-es amit még nem sikerült müködésre bírni. -
Starsky72
addikt
válasz
Superman
üzenetére
természetesen nem is kell kielégíteni, mindenki oldja meg

GTRel az a porbléma, hogy ha úgy vesszük a privát bajnokság is pang, 10 főnél ott sem vagytok többen sajna. A kellemetlenségek miatt mindenképp eredetivel játszanék, ez viszont megint egy porblémát vet fel.
LFSnél meg legyen akármi is, tegnap megnézegettem az oldalukat, huszonakárhány versenyző indulgat.
Asszem tényleg be kell látni, bár elég kellemetlen, de tényleg nem vagyunk annyian, hogy egy privát bajnokság lefusson, főleg ha belevesszük az egyre rendszeresebbé váló hiányzásokat, akkor meg pláne nem. Úgyhogy nem igazán marad más, mint a beolvadás más brigádokba. Én megpróbálom, aztán majd meglátjuk milyen lesz, aki jön, jön, aki nem, nem
-
Debilon
addikt
válasz
üzenetére
arra a spa-ra gondolok, ami alapból benne van a 1988 MOD-ban..
nekem nem megy..ahogy elkezdené tölteni a pályát már lép is kifele..CTD
az SCN-ben nekem van egy gyanús rész, de ha kijavítom akkor sem jó
bemásoltam a hiányzó MAS fileokat akkor sem jó..
ja, és Adelaide sem megy..ugyanez a helyzet -
Superman
nagyúr
válasz
Starsky72
üzenetére
Te tudod. Viszont akkor megint ott vagyunk, amit Sebi jogosan mondott: mindenkinek a kívánalmát nem lehet kielégíteni, valahol kompromisszumokat kell kötni. Ha mindenki 100%-osan ragaszkodni fog ahhoz, hogy ő mivel akar menni, akkor tényleg szét fog esni a társaság.
Persze ez rám éppúgy igaz, mint rád, vagy bárkire a csapatból. Az LFS - már most megmondom - azért nem lesz jó (a legtöbbeknek), mert ugye nem ingyenes. Ezt valahol meg is lehet érteni, mivel sok embernek igenis sok pénz 10000HUF is.
Szóval én tanácstalan vagyok, ha van valamilyen jó ötleted, akkor ki vele.
-
Starsky72
addikt
válasz
Superman
üzenetére
annyit azért nem ér

ahogy figyelem a megnyilvánulásaitokat a GTR-el kapcsolatosan túl sok nyűg van vele, asszem már komolyabb terveim nem lesznek vele kapcsolatosan.
Inkább LFS ami érdekel, mondom, nekem már az 1es demó is bejött, ráadásul belülről, szóval a mostani tutkó még jobb
-
wildrain
addikt
válasz
Starsky72
üzenetére
Vazze, nem volt piros pont a virág mellett... pedig ott álltam vagy fél órát, és ordítottam, hogy STARSKYYYYYYY!!!

Amúgy most ültem le a géphez, nem volt net... na mondom, most mi lesz, unatkozni fogok???
De aztán beállítottam a proxyt...
Mert hülye azért nem vagyok! 
-
Prezsi
csendes tag
Sziasztok!
Elküldtem mindenkinek a jelszavakat, akik Sanzik e-mail-jében szerepeltek.
Javasolt egy regisztráció a http://liveforspeed.hu-n és az ottani fórumban is.
Köszi mindenkinek a jelentkezést!
-
aesir
veterán
válasz
FRIZ 22
üzenetére
Köszi szépen, nem ment az FTP-m mert Forma1 videokat csináltam az F1 topikba Silverstonera. Leszedem a linkekről
A műsorfüzetet nem tudom mégsem leszedni, mert nem vagyok ''oda'' regisztrálva, elküldenéd mélben? Vagy ha túl nagy (nagyobb mint 3M), akkor reggel fél kilenctől menni fog az FTP-m
-
FRIZ 22
senior tag
Akkor kifigyellek a Hungaroringen, ugyanis csekély 10euro fejében állítólag be lehet menni a padock-ba is. És ha látok egy leányzót, aki eszeveszetten simogatja az Lamborghinikat akkor az csak te, lehetsz.

Műsorfüzet: Bővebben: link (az ftpdre is átdobom)(ha engedné)
CLASSIFICA PILOTI 2005 GT: Bővebben: link
Ferrari Challenge: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
aesir
veterán
Úgy alakult, hogy holnap éjjel gyorsan leugrunk az imádott Adriára egy pár napra (juhéjjjj), ezért szerdán nem leszek. Vasárnap pedig a Hungaroringre megyünk, mert az olasz GT bajnokság hivatalos futama lesz, betétfutamként Ferrari Challenge (Modenákkal), mindez teljesen ingyen. Természetesen a Hungaroring weblapján semmi info, viszont egy telefonra elárulták hogy igazak a rémhírek... valóban ez lesz a program, és valóban ingyen. Az olasz GT bajnokságban ugyanazok az autók vannak mint a FIA GT bajnokságban, tehát aki csodát akar látni, annak irány a Ring!
Egyszóval szombat este lehet hogy írogatok, Silverstone-t pedig felvételről nézem
-
Juan G
veterán
válasz
üzenetére
oks, csak fáradt vagyok, az utóbbi 3 napban nem sokat aludtam
...úgyhogy fekszem lassan...
HPCC: Starsky, igazad van...eltűnedeztek szépen lassan az emberek
...valahogy alábbhagyott a rajongás, az új 3 jelentkező se írt még vissza...
más bajnokság amiben szívesen benne lennék:
Nascar-V8
LFS
GTR-BMW M3 (módosított fizikával...)
F1CH-Alfa147 -
sanzik
senior tag
Na ugy nez ki kiderult mi lesz a hetvegen az lfs ligaban:
Aston National / FZR
szoval erre gyurjon aki akar egy kis fun racet, vastag mezonyben, vasarnap
nem tudom pontosan hanykor kezdodik es mennyire lesz keresztbe a hpcc-nek... -
ocek1
tag
Valaki ranezne erre.
Ez a F1.CHALLENGE. -
sanzik
senior tag
-
sanzik
senior tag
válasz
Superman
üzenetére
Targyaltam Prezsivel,azt mondta kuldjem el a mail cimet annak aki akar jonni es be van fizetve Mozsohoz.
O meg kuld passt mindenkinek es vasarnap van a futam,akar mar a heten is mehetunk. Meg nem indult a szezon,ugyhogy csak valami fun race lesz,az meg nincs megalmodva konkretan,hogy hol es mikor.
ja igen,Prezsi is azt mondta,hogy csak a versenynapra mehetunk elvileg ha nem akarunk oda is fizetni
[Szerkesztve] -
gaben71
senior tag
Nekem sokkal jobban bejön a BF2, azt hiszem most hanyagolom a CS-t.
Szerveződik egy klán itt a PH-n ha valakit érdekel.
sanzik
senior tag
válasz
Superman
üzenetére
Szoval Prezsi intezi a befizeteseket,de vele most nem tudtam beszelni.
De Marki azt mondja a versenynapokra biztos,hogy bemehetunk.
Majd Prezsit meg kifaggatom pontosan,mert tegnap mondta is a talakozon,hogy mert nem megyek LFS-ezni vagy nyugdijba mentem ?
[Szerkesztve] -
Sebike
senior tag
Igazad van, egyébként osztom a nézeted a máshol induljunk bajnokságban c. mondatban, csak azt várom meg hogy a következő 3-4 hétben nem e cseng le ez a lelkesedés az LFS-el kapcsolatban, nem akarok úgy járni hogy senki nem akar átmenni egy mások álltal másutt szervezett bajnokságba, azért nem szeretnék ''elveszíteni'' senkit, csípom a burátokat !!!

-
sanzik
senior tag
Itt lehet nagy okosagokat kitalalni,de a lenyeg szerintem az,hogy aki itt a Ph-n aktivan jelen van es jatszik is azok szama nem akkora,hogy megtoltsenek mondjuk egy 20 fos rajtracsot.
Igy aztan lehet inditani barmilyen ligat,ennyien vagyunk es kesz.
Gtr-ben sincs am sokkal nagyobb tolongas mint hpcc-ben.
En ezert mertem javasolni pl. a mar jol mukodo LFS ligat ahelyett,hogy sajatot inditsunk 6-8 fos versenyekkel.
De ott a hnr is,barki elindulhat akar mikor,ott mar azert van mezony es verseny.
A mixed bajnoksag meg teljesen valtozatos,holnap pl ott is LeMans lesz a GTP moddal asszem.
Szoval lehet ragaszkodni ehez a tarsasaghoz es ez ertheto is,de attol ez a banda meg nem fog szetszakadni ha nem egy sajat ligaban indulunk el hanem egy masikban ahol van letszam is.
De szerintem az is igaz ami a nyarral kapcsolatban lett felvetve. Ilyenkor azert rengeteg mas dolog is van amit a hideg teli esteken nem lehet csinalni es ez bizony lefogyaszthatja a mezonyt rendesen.
A gtr ligan is kellene gondolkodni,hogyan legyen tovabb.
Engem szemely szerint mar nem mozgat az a program es lehet,hogy ez hulyen hangzik,de mivel ok tudtak engem szivatni a nem megjelenessel,igy en is vagyok olyan rendes,hogy nem veszem meg ha eddig nem voltam fontos vasarlo nekik.
Mondjuk ettol lehet gtr liga tovabbra is,de azert elotte erdemes lenne felmerni van-e egyaltalan igeny ra. -
Starsky72
addikt
válasz
Superman
üzenetére
ööö én a GTR-t nem hagytam abba, mivel el sem kezdtem, már ami a bajnokságot illeti.
Az igaz, hogy a nevezettek között vagyok, mivel ez lett az ETCC utódja, de amikor kiderült, hogy olyan feltételek is vannak, amik számomra nem megfelelőek, onnantól kezdve 1értelmű volt, hogy nem is kezdek bele és nem is kezdtem bele
-
Starsky72
addikt
nem lebaszás volt csak figyelemfelkeltés

mondom, végig kellene gondolnia a nevezetteknek, hogy tud-e, akar-e résztvenni a további futamokon, ha nem akkor csókolom, de legalább tudni, hogy az illetőre már nem lehet számítani létszám szempontjából. Ha pedig kiderül, hogy nincs igény a HPCC-re, akkor meg kár eröltetni, kezdjünk egy általad említett ''közös'' játékot
-
törölt tag
válasz
Superman
üzenetére
igen.
és mindenképpen olyan mod-ot javaslok ahol lehet test-test elleni harcokat nyomni, tehát elsőkerekes, vagy összkerekes verdákat, természetesen ezzel a HPCC idei év sincs lefutva.
Mindenképpen vissza kell hozni az izgalmakat, amit mindnyájan szeretünk.
Amikor Alfa147-l kerülgettük egymást a pályákon, amikor LFS elsőkerekessel csapattunk a rally pályán...ilyenekre gondolok.
lehet a körök száma akár 20-as is, ha 1:20 a köridő pl. de a két verseny, és a második versenyen fordított 8-as az nagyon jó...ezen kivűl lehetne pontozni az összes beérkezett versenyzőt. -
Superman
nagyúr
''Nem tudom mi lenne a legjobb, de az is tuti, hogy mindenki hetente, havonta másért rajong, mindenre azt mondjuk, ''ezzel maj mehetnénk egy funracét'', de ha észrevettétek akkor a hétköznapi gyakorlások teljesen elsikkadtak, Én ezeket hiányolom, a társaság szétmorzsolódott, kellene találni vmi közös játékot, ahol vannak bőven tagok, mindenkinek tetszik, mindenkinek fut a program, mindenkinek belefér!!!''
Ebben teljesen igazad van. Én is ezt érzem.Bár nálam jelenleg csak a GTR és az LFS van terítéken. A probléma az, hogy valóban mindenki azzal akar menni, amiben a legjobb eredményt éri el és ekkor mondhatja, hogy élvezi is. De valóban kellene már találni valamit, amiben mindenki részt vesz. Persze senkitől sem lehet elvitatni, hogy azt mondja ő ezzel nem akar menni: Starskyn csodálkoztam, amikor abbahagyta a GTR-t, pedig egészen jól ment neki. De elfogadom, így döntött. Próbáltam Nascar modokat meghonosítani, az meg neked, meg Csameznek nem tetszett. Nem tudom, mit kellene tenni, de kipróbálhatnánk az LFS-t, nekem tetszik, gondolom b-típus is jönne. -
Sebike
senior tag
válasz
Starsky72
üzenetére
Értem Én a lebaltát!!!
Nem jöttem mert nem volt hozzá kedvem, a lustaság nagy úr, nem volt kedvem hazamenni Édsanyámékhoz a kormányért, mert azt még nem hoztam magammal (ez jó kifogás, de a lustaság az nagyobb úr volt).
GTR-re megyek, de ott sem minden futamra, és már ebben az évben egyik futamra sem készűltem (kivéve Le Mans-ra), mert már nem hoz lázba egyik bajnokság sem, valszeg azért mert mindenhol elég kevesen vagyunk, a versenyek meg ''uncsik'' (Csam azért az A1 ott volt), nem gondoltam volna hogy ezek a hosszutávú versenyek ennyire szétmorzsolják a mezőnyt.
Nem tudom mi lenne a legjobb, de az is tuti, hogy mindenki hetente, havonta másért rajong, mindenre azt mondjuk, ''ezzel maj mehetnénk egy funracét'', de ha észrevettétek akkor a hétköznapi gyakorlások teljesen elsikkadtak, Én ezeket hiányolom, a társaság szétmorzsolódott, kellene találni vmi közös játékot, ahol vannak bőven tagok, mindenkinek tetszik, mindenkinek fut a program, mindenkinek belefér!!!
Lehet hogy hosszú voltam, de sztem ez a gáz, dobjuk föl valamivel a társaságot!!!
-
törölt tag
persze, simán mehetnénk sörözni, akár ma is.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon fülig ér ám a szám

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://istwan.tvn.hu/Clipboard04.gif)

De aztán beállítottam a proxyt...