Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
SuBeR53_
üzenetére

Majd megszokod, idővel már nem is gondolsz a ''rangodra'', hidd el!
Rájön az ember idővel, hogy semmi jelentősége sincs. Pl. nézd meg X-COM-ot, vagy |moonman|-t. Számomra ők nagyobb tekintélynek örvendenek, mint egy nagyúr. Biztos lehetne még hasonló fórumtagokat mondani, csak nekem mostanában ők segítettek olyan dolgokban, amik az én tudásomat meghaladták.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
Üzleti előfizetők hirdetései
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rájön az ember idővel, hogy semmi jelentősége sincs. Pl. nézd meg X-COM-ot, vagy |moonman|-t. Számomra ők nagyobb tekintélynek örvendenek, mint egy nagyúr. Biztos lehetne még hasonló fórumtagokat mondani, csak nekem mostanában ők segítettek olyan dolgokban, amik az én tudásomat meghaladták.