- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
válasz
ShadowLord
üzenetére
Hmm valami hasonló postot vártam, nem ért váratlanul. Csak egy pár dolgot fűznék hozzá. Ha nincs időd mindent átbogarászni akkor ne tegyél olyan kijelentéseket mintha a teljes téma tudásanyaga a hátad mögött lenne. Körülbelül ez olyan mintha azt mondanám hogy baromság a relativitás elmélet. Aztán valaki elmagyarázná kicsit, és akkor azt mondanám hogy nem volt időm utána nézni.
Azt hiszem nem anyáztam, a stílus meg ha nem tetszik az érthető, nem is szoktam ezt követni csak ha kicsit felmegy a vérnyomásom a hülye kérdések miatt.
Hol a demokrácia? Itt! Ugyanis nem muszáj beregisztrálni, azzal hogy elfogadtad az Alapelveket, elfogadtad azt is hogy változások menjenek végbe. Szerinted Parciék választásokat fognak kiírni egy-egy változás előtt hogy megfelel-e mindenkinek? Nevetséges.
Bagoly mondja verébnek. Valószínűleg nem vagy tisztában a szólás-mondás értelmével. Ha én is egy offolós lennék akit vissza fokoztak volna, (úgy mint többek között téged is gondolom, ha tévedek bocsánat) akkor állna a fenti mondat, így viszont kicsit bice-bóca.
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen NAS-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest