- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Amikor árultam az autómat, elkezdett iszonyatosan csörömpölni, mintha húsz busó kelepelt volna a motortérben. Eléggé nyilvánvaló volt, hogy nagy a baj, és az is, hogy itt biza nem lehet megúszni a lendkerék és a kuplung cserét. Szóval levittem az árat bő 200e Ft-tal, és beleírtam a hirdetésbe, hogy "kettőstömegű lendkerék és kuplung csere sürgős, ár ennek megfelelően van meghatározca". Jön a faszi, haverja valami szaki(nak hiszi magát), elindul a motor, csörömpölés. Fogják a fejüket, hogy jájjájjjájájájj, hát itt cserélni kell a kuplungot! Mondom persze, benne is volt a hirdetésben. Mire ők, de nem gondolták, hogy tényleg cserélni kell, azt hitték, hogy csak beleírtam. Minek bazmeg, vevőcsalogatónak?
A másik kedvencem beül, majd közli, hogy hát ő bement a Porsche Budába, és a bemutató Passat azért nem így nézett ki. Ja, mondtam, olyan ez, mint a gyerek, újszülöttként teljesen máshogy néz ki, mint tíz évesen.
Most is el kellene adnom a Fujikat, de nincs erőm a használpiac idiótáihoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest