- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
aleister #62414 üzenetére
Tudom, hogy az erjesztettekről beszéltetek, viszont fontosnak tartottam kiemelni a tejet magát, mert sokan isszuk
meg a levét.A tej, bár alacsony glikémiás indexű, viszont ennek ellenére gyorsan szívódik fel és dobja fel a vércukor szintjét. A hirtelen vércukor emelkedés átmeneti inzulin-túltermelést okoz, aminek következtében az étkezés után 1-2 órával átmenetileg leesik a vércukorszint (ez az ún. "jojó hatás"), ami pedig éhségérzetet okoz. Pl. fehér lisztből készült ételek után nagyon hamar megéhezünk, még akkor is, ha a tápanyagbevitel több mint elegendő volt. Szóval a tej ilyen kis csalafinta, ezért nem érdemes belőle (egyszerre) sokat inni (én pl. már csak 2 decit a reggeli capuccinomba).
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest