Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz .: JuSzT :. #43599 üzenetére

    @ aleister, szerintem itt ugyanazt a kötelet fogjuk, csak a másik végét. Lásd előző. Meg nem úgy kéne indítani, hogy "szerintem itt ne adjál tanácsokat" mert "szerintem meg hülyének nézlek" csak hülye mégsem vagy, ez átjön, de bunkó igen, na ez is. A végére tegyük oda, hogy LoL, csak a móka kedvéért, ha már Te is kitetted. Az sem igaz, hogy cukrot csak edzés után ajánlott. Egyszer voltam hányás közelben, kösz, nem.

    Az amino-hoz szoktam keverni egy kanál kristálycukrot, hogy ne boruljak fel edzés végére, errefele kevés a rizsa a "gyúrós spanokkal", tudod, mi dolgozunk. Ez a szőlőcukorral szemben nem hirtelen löki meg a vércukrot, hanem még bontania kell a szervezetnek. Meg ugye nem deciket iszok, csak kortyokat, időben elnyújtva. Tehát lassan eteti az izmokat. Annyi létminimumot beviszek edzés előtt-alatt szénhidrátból így, amivel végig tudom vinni az intenzív edzést. Edzés után sokszor így is lemegyek alfába, úgy elfogy az energia. Ezt követően még úgy 4-5-6 órán át nonstop éhes vagyok, egy nagy adag ebéd kb. másfél órára rendbetesz, aztán már megint a hűtőt nyitogatom (és a kezemre csapok, hogy NEM, és innentől kezd el fogyni a has), mert a folyamatok zajlanak tovább a testben, de ezt nem kell mondani.

    Tehát az edzés utáni szénhidrátbevitel oké, de én speciell edzés előtt-közben is tolok apránként, különben fejreállnék, így aztán az általad említett ajánlást konkrétan magasan le*om, mert nem működik.

    @ JuSzT: oda (azaz onnan) szálkásítasz, ahova a genetikád meghatározza, nem onnan, ami alatt lévő izmot edzed. Legalábbis elsőre. Ugyebár tokára sem szoktak edzeni, mégis leadod idővel :) Aztán ha hardcore-ban tolod, végül mindent kifacsarsz. :) Amit írsz, az jó sztem. Kardio jellegű cuccok bármi. De most már hozzáírom, hogy "szerintem", ne legyek (hamis) prédikátor.

    Csajos is edz, szintén edzővel, egy másikkal, akit fotóztam is. [link] Itt azért elég komoly fizikum van, nem sok zsírral, hason pláne nulla. Kérdeztem, hogyan, mivel én évekkel ezelőtt már hasaztam rengeteget, de semmit nem segített a zsírledobásban.. volt vagy 2 centi zsírrétegem. A bicajozás sem segített. :( Fasza kis infós pocc.. Kérdeztem olyantól hát, akinek sikerült. Két dolgot mondott: a kockahas a konyhában készül (=étrend, szénhidrát csökkentés), illetve a legelső mondatom (genetika), magyarul ő sem hasazza hülyére magát, csak szolídan. Ha mindez segített vmit. Csajost január 31 óta ismerem, már 6 kiló minuszban van ahhoz képest. Az edzője számolgat fejben sokszor, miből hány gramm. Nekem ehhez türelmem nincs, de edzéssel egy időben elkezdtem paleo-zni és megy le rólam a zsír szép lassan. Mivel néha bűnözök, kis habos mákos, vagy lagzis kaja, pálesz, fagyi, ilyenek. :D Férfi vagyok, nem Mr. Muscle.

    1 éve 85 kilóval kezdtem "gyúrni" és egyetlen egy húzózkodás sem (!) ment, szűkön fogva. Most 96-97 vagyok és szűkön 10-15 lazán (nem 85 kilót, hanem 10-el többet), szexmennyiségtől függően. :U Hasról és a többi agyoncsoffadt IT-s "izomról" nem is beszélve. Szóval haladok szépen. De lassan. Úgy 102-104 kg lenne a cél, a maradék hasi 1 centi eltüntetésével + a "bél" ("sörhas") eltüntetésével. (Ami zsigeri zsír, izom mögött, azt is fincsi kiizadni. Kicsit pohos is voltam). Hát e van. A kaja volt a kulcs a hasam megindításában, de én ha így nézzük, zsírégető étrend mellett növeltem izomtömeget és ezáltal teljes testsúlyt. Amikor pedig este zuhanyzok és a sarokkád ülő részére leülök magam elé bambulni, örömmel nyugtázom, hogy egy rózsaszínes csík eltűnt a hasamról, mert nem borul rá összegörnyedve a felső rész háj az alsóra. :DD Az izomkontúrok pedig gyönyörűen kijönnek ;)

    Na dobáljatok, ali Te meg inkább maradj csendben. Na nem azért, mert hülyeséget beszélsz, bár jó pap holtig tanul. Úgy érzem, sikerült maximálisan megcsűrni-csavarni a szavakat. Legalább ebben jobb vagyok. Vagy nem ? :D ...

    (omg, bocs mindenki)

Új hozzászólás Aktív témák