Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    válasz zolka78 #42887 üzenetére

    Borotvaforum-ra írkálok, ott is vannak értelmes emberkék akik nem két napja gyalulják rendes pengével az arcuk. Azt mondták, hogy a használtan 10 körül mozgók is jók, csak rendesen meg kell fenni használat előtt mindig, a bőrt pedig csináltatom. Utána pedig még mindig léphetek feljebb minőségben. Ha a szakik pedig aszongyák, hogy ez az árkategória is bőven jó lehet csak okosan meg kell fenni, akkor miért is ne?
    Alapjáraton én is géppel toltam, de a késest jobban bírnám. Most DE-t használok és imádom, jobb mint a gépes kaka.

    @Novics: Borbély drága, ezért marad a magamat nyírás. Nem nagy költség, cserébe jó dolog amikor magadnak rendesen megcsinálod.
    Az 1984-et pedig szeretni fogod. Eléggé olyan, mint a Szép új világ, csak más kontextusban.

    @t_a_m_a_s: Mert szeretem a ceremóniákat? A borotválkozás neked lehet, hogy utálatos, de nekem és velem együtt más sokaknak pedig éppen ettől élvezet. Te megvagy vele 5 perc alatt, én 15, de azt a 20 percet boldogan töltöm el. Amikor villany helyett először vágtam pengéssel az arcom (egy ilyen Gilette Tech-hel), akkor rendesen elvigyorodtam és annyira boldog voltam, mint szőrvágástól még soha. Ez az érzés azóta is megvan. Lehet, hogy én vagyok hülye, hogy 5 perc helyett 15ig borotválkozom, de én élvezem azt a napi negyed órát, te meg nem azt az 5-öt. Filmes fotó dettó. Ha szerinted divatból csinálom, akkor legyen így; legalább boldog divatbuzi vagyok.
    Amúgy meg szeretem az analóg dolgokat. Lehet, hogy idejét múlt, de én szeretem ezeket. Nem azért mert nosztalgikus, mivel akkor még nem éltem, és azért sem, mert divat. Szimplán csak szeretem ami egyszerű, mint a faék, húsz kiló vasból van, stb. Analóg ember vagyok na. Ettől még szeretem a technikai dolgokat, használom is őket, de elektromos hajtású bringa helyett nekem marad az öreg átalakított csepel outi.

    [ Szerkesztve ]

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák