Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz Bibby #2089 üzenetére

Hány fős asztal, mekkora limit, és milyen pozícióban voltatok?

Szerk.:
    Hétvégén is érdekesen alakult az élő pókerünk otthon. Ugye 5khuf nl-t játszunk, de csak 2k beülővel, szóval alapból egy érdekes játék. Szépen jöttek a lapok, az első kör vége előtt már volt vagy plusz 6 beülőnyi pénz az asztalon, úgy hogy csak 8-an voltunk. :)
    Én már a harmadik beülőmet koptattam, mikor végre kaptam egy treff69-et (eleve mindenki piált, meg nagyon laza játék is folyt)... Volt még olyan 1k-m, megadtam egy AA emelését, még egy valaki callolta (úgy voltam vele, hogy vagy most mákolok, vagy ha nem akkor iszok tovább a kertben). Flopra 15 outos lap, all in, mindketten callolnak, turn-re le is jött a sorom.
    Utána A9-el sikerült megfognom egy A7-et ez még kb. +3k volt (itt is voltak elég hibás megadások részemről, de ez inkább fun game, mint komoly játék).
    Utána egy QQ6 flopon végig tartottam egy 99 emeléseit TT-vel.
    Utána pedig sikerült egy 16k-s potot elhoznom, a riverre jött flushömmel. :) Flopon már 4 szín, utána meg már tökéletes oddsokat kaptam a callhoz. Flopnál kb. 5k volt a pot, hárman vagyunk bent, én legelől, a középső srác all in-en volt már flop előtt, hátulról 500-as emelés, ezt adom. Turnon még mindig semmi, check-hátulról 1k emelés a 6k-s potra, ez is call, riverre megjön a flushom, check, hátulról all in. Megadás. :)
    Utána még volt állítólag egy 20k körüli pot is, akkor pont kint voltam cigizni, egy kézbepár egy AK és egy QQ csatázott Q88 flopon, ahol turn K, river 8 volt. :)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák