- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Hány fős asztal, mekkora limit, és milyen pozícióban voltatok?
Szerk.:
Hétvégén is érdekesen alakult az élő pókerünk otthon. Ugye 5khuf nl-t játszunk, de csak 2k beülővel, szóval alapból egy érdekes játék. Szépen jöttek a lapok, az első kör vége előtt már volt vagy plusz 6 beülőnyi pénz az asztalon, úgy hogy csak 8-an voltunk.
Én már a harmadik beülőmet koptattam, mikor végre kaptam egy treff69-et (eleve mindenki piált, meg nagyon laza játék is folyt)... Volt még olyan 1k-m, megadtam egy AA emelését, még egy valaki callolta (úgy voltam vele, hogy vagy most mákolok, vagy ha nem akkor iszok tovább a kertben). Flopra 15 outos lap, all in, mindketten callolnak, turn-re le is jött a sorom.
Utána A9-el sikerült megfognom egy A7-et ez még kb. +3k volt (itt is voltak elég hibás megadások részemről, de ez inkább fun game, mint komoly játék).
Utána egy QQ6 flopon végig tartottam egy 99 emeléseit TT-vel.
Utána pedig sikerült egy 16k-s potot elhoznom, a riverre jött flushömmel.
Flopon már 4 szín, utána meg már tökéletes oddsokat kaptam a callhoz. Flopnál kb. 5k volt a pot, hárman vagyunk bent, én legelől, a középső srác all in-en volt már flop előtt, hátulról 500-as emelés, ezt adom. Turnon még mindig semmi, check-hátulról 1k emelés a 6k-s potra, ez is call, riverre megjön a flushom, check, hátulról all in. Megadás. 
Utána még volt állítólag egy 20k körüli pot is, akkor pont kint voltam cigizni, egy kézbepár egy AK és egy QQ csatázott Q88 flopon, ahol turn K, river 8 volt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4946, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest