Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• regent

aktív tag

válasz regent #2078 üzenetére

Küldetés teljesítve. Visszanyertem. Jobban szeretek így játszani, több szerepe van a tudásnak, és kevesebb a szerencsének. Jó példa erre a mai session. Nem volt elég asztal ilyen korai órán a szintemen, ezért feljebb mentem eggyel. Ott hullámzóan teljesítettem, a kedőtőkém környékén álltam, mikor egy JA tptk-mat lenyomta egy riverre érkező flössel egy 39s. Hogy miért jött be emelt potba, relytély. Ezen az asztalon ez eddig nem volt szokás.
    Aztán a tudás előjött, annak a képében, hogy miután vagy 8-an limpeltek, a buttonról nem tudtam eldobni egy A9o-ot. Flop: AAA. Örültem. Aztán roppant ravaszul, csak megadogadtam a többiek emeléseit, szerencsére (...akarom mondani a kifinomult csapdázásom miatt) minden utcában volt emelés-ráemelés-megadás, már előttem.
    Riveren ledobtam az álarcom, és visszaemeltem, erre ketten is ki akartak blöffölni. Úgy érzem, ez kárpótolt vagy három napi bad beat-ért. :)
    34$ nettó plusszal zártam ezt a leosztást, Limit 0.5-1$-asztalon. Nem mindennapi. Most úgy örülök.
    :C :DD :))

Új hozzászólás Aktív témák