Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
Küldetés teljesítve. Visszanyertem. Jobban szeretek így játszani, több szerepe van a tudásnak, és kevesebb a szerencsének. Jó példa erre a mai session. Nem volt elég asztal ilyen korai órán a szintemen, ezért feljebb mentem eggyel. Ott hullámzóan teljesítettem, a kedőtőkém környékén álltam, mikor egy JA tptk-mat lenyomta egy riverre érkező flössel egy 39s. Hogy miért jött be emelt potba, relytély. Ezen az asztalon ez eddig nem volt szokás.
Aztán a tudás előjött, annak a képében, hogy miután vagy 8-an limpeltek, a buttonról nem tudtam eldobni egy A9o-ot. Flop: AAA. Örültem. Aztán roppant ravaszul, csak megadogadtam a többiek emeléseit, szerencsére (...akarom mondani a kifinomult csapdázásom miatt) minden utcában volt emelés-ráemelés-megadás, már előttem.
Riveren ledobtam az álarcom, és visszaemeltem, erre ketten is ki akartak blöffölni. Úgy érzem, ez kárpótolt vagy három napi bad beat-ért.
34$ nettó plusszal zártam ezt a leosztást, Limit 0.5-1$-asztalon. Nem mindennapi. Most úgy örülök.

Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC drón szett kofferben - VADONATÚJ drón
- POTENSIC ATOM SE 4K ÚJ Drón
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5395
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest