Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• regent

aktív tag

Hát, ez a legutolsó session elég erősen a csaláselmélethívők tábora felé taszított.
    Ugye írtam itt már napok óta, mik történnek velem. Folyamatos vesztés. Persze, én sem játszottam kifogásalanul, ez tény, de tény az is, hogy az utóbbi jó egy hétben nagyon-nagyon sokszor húzták be ellenem az outjaikat. Persze, ez megtörténik néha mindenkivel. Bukószéria.
    Maradt 38$-om a valamikori 375$-ból. És még 34 pont kell a 200$ bónuszhoz, és ha nem vesztem el, akkor marad egy kis pénzem popcornra.
    Dehát 38$-ból nem lehet olyan szinten játszani, ahol jönnek a pontok, tehát befizettem még 200$-t.
    És megtörtént a csoda. MIndennel, mindennel nyertem. Jöttek sorozatban, QQ, AK, AJ, AT, A7s, 89s, 88. Minden nyert, és mindet kifizették. Mindig volt az ellenfélnél egy második legjobb lap. 17 perc, 66 leosztás alatt nyertem 40$-t. Már majdnem nekem volt kínos, hogy folyton nyerek, vagy dobatok az asztaloknál.
    Furcsa érzés. Valahogy tudod, hogy most nem érhet baj.
    Véletlen? Vagy ''jutalmazza'' a befizetést a terem? Mondanám hogy véletlen, de nem érzem teljesen biztosan. Volt már valakinek ilyen?

Új hozzászólás Aktív témák