- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Aktív témák
-
-=V3rthil=-
őstag
Izé, nem 2*40, hanem 2*20:DDD
-
-=V3rthil=-
őstag
Nem tudtam, nem követtem a háború és a fegyverkezés lépéseit:DDD
-
-=V3rthil=-
őstag
Lehet, h én is. Még nem tudom.
-
-=V3rthil=-
őstag
Ehhhheeeehhhhh, az örök rivális;] Ha még nem végeztem volna, TNT-t is vinnék magammal:DD Najó, félreteszem negatív érzelmeimet:)) Szólj, hogy mi lesz. Milyen a termetek?? Mitől királyos?:)
-
-=V3rthil=-
őstag
Jah, tényleg, melyik a sulid?:) Én is az 5kerbe jártam a VPG-be... Szombat szerintem jó lenne, de 1/4 1-kor meccsem van, az tart mondjuk 1/4 2-ig, utána kaja. Aztán ráérek.
-
-=V3rthil=-
őstag
Nekem volt az a ronda nike focicipőm:C Mármint az ezüst-kék... Jah, a hajam meg hosszú.
-
-=V3rthil=-
őstag
Jó volt, remélem, jövő héten is lesz, és tudok is menni:) És egész jó volt a létszám is:)
-
-=V3rthil=-
őstag
Én is elindulok, viszek labdát is!
-
-=V3rthil=-
őstag
Itt (12.ker) is elég borús az ég, és én elég közel vagyok, a szigethez, szal ott is ilyen lehet, de bizakodjunk...:)
-
-=V3rthil=-
őstag
Csökken a létszám, nem lesz ez így jó.
-
-=V3rthil=-
őstag
Becsúszni végépp nem szoktunk, és én amúgy se szoktam csúszkálni... Tudom, hogy a focisták nem véletlenül játszanak stoplisban, de azért ez nem ennyira hajtós, mint egy rendes nagypályás meccs...:) Szal szntem felesleges. Nekem is van stoplisom, mégse viszem... Mondjuk a teremcipő kényelmesebb is:))
Text : nekem sajna nincs másik cipőm, amit szét lehetne rúgni, 2 hete pont foci előtt dobtam ki 2 régi focicipőmet...:(
Ja, meg az se biztos, hogy 44-es jó lenne...:)
[Szerkesztve] -
-=V3rthil=-
őstag
Nem csúszkálunk:) Text : nincs valami gagyi tornacipőd, ami pont arra vár, hogy cafatokra rúgd?:))
-
-=V3rthil=-
őstag
Én is sánta vagyok kicsit, szerdán kifordult a bokám, de ez nem akadályozott meg, hogy pénteken 4, szombaton 1 órát focizzak, szal most se fog:C És még az idő is jó:))
-
-=V3rthil=-
őstag
Asszem én is megyek, hacsak nem jön közbe valami halaszthatatlan, de egyelőre nem látok ilyet:)) Ha mondjuk késnék, akkor oda megyek, mint múltkor, de igyexem 15:30-ra odaérni.
-
-=V3rthil=-
őstag
Nagyon úgy néz ki, hogy én nem tudok menni...:( És nem a lelkesedés lankadt, hanem a családi ebéd, másrészt tervezési hf-em van digitális technika című remek tantárgyból, amit ma szándékoztam megcsinálni, de ez csak részben valósult meg... Szal én a holnapot skippelem, mindenkitől bocs!
-
-=V3rthil=-
őstag
Ha tudok, megyek én is, csak elvileg családi ebéd van meg ilyenek... És nem tudom, hogy mikor lesz vége... Szal meglátjuk! Arsenal 4eva'!!!:C
-
-=V3rthil=-
őstag
Valahogy az az érzésem, hogy ezen a hétvégén elmarad a foci, elég trágya idő van...:( Amúgy ha már a mezeknél tarunk, akkor akár Arsenalos is lehetne:C:C:C
-
-=V3rthil=-
őstag
Akkor majd a számokat megoldjuk egyénlige, valahogy ráfestjük, a lényeg a PH-s póló:C Ha jól láttam, a 14-es még nincs lefoglalva, szal akkor azt lestoppolom:))
-
-=V3rthil=-
őstag
Jó volt, jövő héten rematch:))
Ha már itt tartunk, lehet az enyém a 14-es?:)) -
-=V3rthil=-
őstag
Whooaa, örök hálám!:) Nah, én léptem, akkor 15:30!
-
-=V3rthil=-
őstag
Én se stoplisba szándékozom menni, bár az az egyetlen normális állapotban lévő focicipőm...:t A teremcipő nagyon kezd lerohadni a lábamról, de mivel csak csavaros fémstoplisom van, talán inkább nem viszem...:t Azt azoknak tartogatom, akikkel nem vagyok jóban:C
Tényleg!!! Tudna hozni valaki szigszalagot? Nekem pont most fogyott el, és akkor valamennyire meg tudnám ''javítani'' a talpamat!:))
[Szerkesztve] -
-=V3rthil=-
őstag
Hehe, én is elég érdekes súlyeloszlással rendelkezem, a 180cm-emhez párosul az az 59kg:C Szal én se a test-test elleni harcban vagyok ám jó:t De jó az idő, ott leszek! Mindenki szorongasson valami régi hardvert (mondjuk alaplapot), hogy megtaláljuk egymást:DD:DD:DD Na, milyen 5leteim vannak?:)) Amúgy pumpát én is tudok vinni, és labda is lesz nálam:)
-
-=V3rthil=-
őstag
Hmm, igen, az lehetek én, és akkor asszem én is tudom, hogy ki vagy...:) Laci mintha mondta volna, hogy PH!-s vagy:C
-
-=V3rthil=-
őstag
Na, úgy tűnik, hogy ha jó lesz az idő, akkor tényleg megyek, a meccsen se sérültem le (olyan nagyon, a kicsit meg megszoktam, az belefér:C). Szal ha minden jól megy, akkor 15:30. Már várom:))
-
-=V3rthil=-
őstag
Ok, ha nem jön közbe valami sürgősen halaszthatatlan, akkor ott leszek, köszi:)
Esetleg tudok vinni labdát, ha van rá szükség!
Egyébként milyen pályát néztetek ki?
[Szerkesztve] -
-=V3rthil=-
őstag
HELLOOO!
Lehet még jelentkezni focizni?? Mert én naaaagyonnaaaagyon szeretnék, most is épp meccsre megyek mindjárt:) -
-=V3rthil=-
őstag
FOCIFOCIFOCIFOCI!!! Focizzunk!!:)) Nem olvastam végig, nem volt erőm, sorry, de ha lehetne, én is beszállnék focizni:) vmikor,vhol, csak foci legyen:DD
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest