- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Mi történt Som@val? Már nem fog jönni? :F Meg Slug? :F
-
DrSoul
őstag
De jó, holnap lesz kapusunk... :D
-
DrSoul
őstag
Srácok, mi ez a pangás? Som@ már 2 hete be se néz... :DD
Tehát ahogy látom, a következők jönnének:
-kisqpi
-Bobojsza
-Memphis
-én
gondolom boygo is, bár nem emlékszem,írta-e egyértelműen, na meg persze a kínaiak... De jó, hogy a földön ennyi kínai van... legalább ők emelik az átlagot :D
Azért legalább benézhetnének a többiek... -
DrSoul
őstag
Üdv mindenkinek!
Azt mondják már 2 napja, hogy hétvégén szép idő lesz, és semmi eső. Tehát mehet a foci! :)
A 14h kezdés vasárnap valóban nem túl jó, nekem se Meg Memphisnek sem! :)
Tehát vagy később ott, vagy máshol. Ilyen kis termeket bármikor találunk. Bp. teli van tornatermekkel, mert sok iskola van... :DDD
Összegzés: Margitsziget, vasárnap 15h a csöveseknél! :D
Kínaiak is lesznek, ha nem, rám csörögnek, de eddig még nem tették meg! -
DrSoul
őstag
-
DrSoul
őstag
Azért kezdjük 15h-kor, mert már egyre korábban sötétedik... :(
Ha lesz terem, ott már kezdhetjük később is.
launcser: ez a terem, amit a srácok tudnak nem rendes kézilabda pálya, tehát egészen kicsi kapukkal játszák, tudod, kb 1 m szélesek és térdmagasságig érnek.
Ez van, ennyi pénzért. Ilyen helyen amúgy is több csapatot kell szervezni (ha esetleg mindenki eljön), és 3 vs. 3 ellen megy...
Ha valaki tud jobbat, szóljon. -
DrSoul
őstag
Jó volt a foci, tetszett, valahogy a hangulata is jó volt, felszabadult, poénkodtunk, nem idegeskedtünk... Ezt már szeretem, sajnálom, hogy a többiek nem voltak, valahogy nagyon leszakadt a társaság... :)
De azért jó volt!
Jövőhéten is jönnek a kínaiak! -
DrSoul
őstag
Srácok, akkor most mi legyen? Mert most mintha kezdene kisütni a nap...
Ok, kicsit tulzás, de elvileg mostmár nemfog esni... Akkor mi legyen?
Mert már tegnap is esett az eső... Ha valóban a gond, hogy vizes a sziget, azt már tegnap is tudtuk... Sokan írták: ''ha nincs eső, megyek''... de akkor ez úgy van, hogy ''ha nincs eső és minden száraz?'' Csak kérdezem... :)
Mert valóban nem fog teljesen felszáradni a sziget, ez igaz.
Felhívjam a kínaiakat? Mi legyen? -
DrSoul
őstag
Ma azt mondták, hogy ma esik (esett is), és holnap is délelőtt, de délutánra a felhők már Dél irányába elhaladnak... Az jó lenne, minél hamarabb, mi eléggé Északon vagyunk :)
-
DrSoul
őstag
Ajaj, vasárnapra elég rossz időt jósolnak még mindig... Azt hiszem nem lesz foci... :(
[L]https://www.met.hu/szolgaltatas.html?METSID=4c2a62bb2e2c622a03966e2910324648[/L]
Akkor most mondhatom le a kínaiakat is... :F ? -
DrSoul
őstag
Majd még figyelem az időjárás jelentést, de ma az rtlklubon esőt jósóltak vasárnapra. Meg szelet, hideget (17 fok), de az futás közben nem gond. De mondjuk az eső rossz lenne.
Volt már, hogy u. ez volt, aztán szombaton már jót mondtak vasárnapra, úgyhogy ez senkit se rémísszen meg!!! :D -
DrSoul
őstag
Akkor én is felhozom... :)
Ma SZERDA van: Vasárnap meccs, 15h a szokásos helyen(Margitszigeten a buszmegállóban, a csövesek mellett :D).
Tuti lesz meccs, mert a kínaiak is lesznek, tehát boygo (mert ide írt, csak feltételezem)+Memphis+én az már 3; +4-5 kínai az már 7-8 ember!
Gyerünk! -
DrSoul
őstag
Nyugi, nyugi... :)
Nem tudom, mennyire sürgős a válaszadás, de a kínaiaktól tegnap megkérdeztem, meddig tartózkodnak Magyarországon. 2 évig, itt tanulnak. Kérdeztem, télen van-e kedvük termet bérelni, ők benne vannak. Az +4 ember legalább (bár tegnap 5-en voltak).
Csak jelzem: az is megvan dumálva, hogy jövőhéten újra találkozunk a Margitszigeten. Gondolom 15h-kor lesz most is, de tudunk egyeztetni is, van telefonszám.
AMúgy szerintem ez most véletlen volt: modding kiállítás, betegség, munka... Csak nem lesz jellemző... Inkább egy közös időpont kéne.
Mondjuk lehet, hogy más termet is meg kéne nézni, egyrészt az ár miatt (bár szerintem ez még így sem rossz), másrészt az időpont. Mert a szombat 10-12 úgy látom sok embernek nem jó. Úgy tünik, ez a vasárnap délután lesz jó, erre már mindenki beállt. Bár neked Som@ nem biztos, hogy ez a legjobb, hisz reggel is játszol Endrével... :D
De majd megbeszéljük. -
DrSoul
őstag
Mondom, biztos találunk helyet a Szigeten, még ha rendezvény is van.
Én is füvön szeretnék.
Ha később jösz, akkor írd ki valaki mobilszámát. Azt hiszem, Memphisnek és launcsernek be van írva itt a PH!-n. -
DrSoul
őstag
Ok, srácok, majd meglátjuk, hová megyünk, keresünk helyet, csak menjünk! :)
-
DrSoul
őstag
Ok, akkor időpontváltozás van: 15h-kor foci! 15h-kor foci!
15h-kor foci! 15h-kor foci! 15h-kor foci! 15h-kor foci! -
DrSoul
őstag
Akkor most mi van, srácok??? :F
Amúgy nem tudjátok, meddig tart a program a Margitszigeten? Ez az egészségügyi nap... Na mind1, de ezt is kalkuláljuk bele, hogy lehet, keresgélnünk kell helyet.
Nekem jó 15:00 is, de látom launcsernek nem. A 16:00 meg Bobojszának nem jó. Mi legyen? Vagy ti megbeszélitek, és marad a 16:00? A többségnek mi a jó? -
DrSoul
őstag
Véletlen hagytam ki, elvileg jön, őt vegyétek mindig fixnek, kivéve amikor nem :)
Egyébként lehet, hogy most kicsit odébb kell játszanunk, helyet kell keresnünk, mert valami egészségügyi napok lesznek, orvosi vizsgálatokkal a nagyréten. A TVben is reklámozzák. De majd megoldjuk.
MINDDENKINEK
Akkor eddig vagyunk 6-7 ember, csak majd jelezzük, hogy tuti jövünk-e. -
DrSoul
őstag
Srácok!
Mi ez a pangás? Ma már csütörtök van....! :F -
DrSoul
őstag
Akkor mindenki kedvéért összegzem. Elvileg jön öcsém simerőse, multkor azt mondta, ha lesz még, jön. Tehát így fest:
Bobojsza
boygo
amne
Memphis ismerőse
én
Slug is szerintem, ha csak a megfázáson múlik, mert addigra tuti meggyógyul! :)
Ez már 6, alakul, és akkor még nem jelentkezett launcser, aki remélem jön... Pötyi? vagy talán kint lóg a Ritmikus SportGimnasztika VB-n? :(
Szerintem összejön ez a foci, és igen, elvileg jó lesz az idő, mármint száraz! :C -
-
DrSoul
őstag
Som@, semmi gond, de tegnap eléggé látványosan morci voltál... (szvsz)
Nem tudom, ez mindek vélhető, de ha ez miattunk van (akár az én hibáim miatt, melyek tegnap valahogy fokozottabbak voltak), esetleg a szinvonal miatt... szóval nem kötelező jönni, ha ezt váltja ki belőled... :)
Mielött még félreértenéd, ezt őszintén nem sértően akartam mondani, jobb lett volna személyesen, csak itt most eszembejuttattad! :D -
DrSoul
őstag
Mivel senki se összegzi, és Ye_Nő is eltünt, ezért csinálom én, hogy áttekinthető legyen. Akik jönnek (én a 90%-osokat is beírtam, kerekítek, és 100%-osnak vettem :) De lehet ebből kifolyólag PH!Core is, vagy akár PH!Soccore, ami nem más, mint a Soccer+Core :DDD Na majd megbeszéljük :D
-
DrSoul
őstag
Én is abszolute benne vagyok, de ehhez kell Parci, hogy használhassuk a PH! nevet!
És szerintem érdemes lenne valamikor (ha már kezd így összejönni a társaság) PH!-s focipólót csináltatni. Nézegettem több helyet, kb 3000-4000Ft/póló. Illetve attól függ, melyiket választjuk. Vannak már 2500Ftért is, de ki tudja, hogy néz ki.
Ezek már előre legyártott modellek, azon belül lehet színt kérni (nekünk ugye szürke-sárga kéne), és esetleg rakatni Logot, ill. számot (esetleg nevet... :))
Persze ez csak ha már valami tornát megnyertünk! :DD -
DrSoul
őstag
válasz
#57764352 #1145 üzenetére
Hát már megint nem leszel? Nem lesz ez így jó... :DDD
Nem tudom, hogy másoknak mikor jó. Szerintem megint vasárnap lesz, nagyon beállt erre mindenki... Ha jól tudom, decembertől márciusig nem lesz meccsed, nem de?
MINDENKINEK: Akkor hétvégén foci? Gondolom szokásos időpont, vasárnap 16:00. Minden módosítást itt közöljünk.
Kik várhatók?
Akiket feltételezek:
Som@
launcser
boygo
Memphis
én
Csak azért, mert eddig ők figyelték a topicot (a héten). Ez kevés, bár ha jön Endre akkor már 6... Hajrá emberek! -
DrSoul
őstag
Jó volt a foci, az idő is, minden. Remélem jövő héten is összejön, magasabb létszámmal. Így végre létrejönne egy fix mag. Hisz Som@ tud termet igen kedvező áron (12-en 250Ft/óra), de ehhez kéne a legalább 12 fix ember. Kéne találni egy olyan időpontot, mely mindenkinek jó. Szerinem ezen mindenki gondolkozzon, és majd lassan kezdjük ide beírni a véleményünket. Először is: hétközben legyen vagy hétvégén? Ha hétközben, akkor valószinű, hogy ez este felé lesz (pl 20h). Ha hétvégén, lehetne reggel (amit sokan nem szeretnek). Majd írjatok véleményt!
-
DrSoul
őstag
Most mi van? Mikor van vége a forma1-nek? Ha jól tudom, olasz nagydíj lesz, tehát időeltolodás nincs, tehát az általába 15:30-kor végetér (legalábbis a Hungaroringen így volt...).
Tehát szerintem 16h-kor találkozzunk. Esetleg még belemegyek a 16:30-ba, de ha mindenki jelentkezik, hogy ok, amúgy marad a 16, mert mindenki így tudja...
Ne kavarjunk! :DD -
DrSoul
őstag
Srácok, szerintem ez már nem kérdéses, holnap foci, szokásos helyen találkozunk, és szokásos helyre megyünk. Használjuk ki, hogy szép idő lesz! :))
-
DrSoul
őstag
Srácok! Ha esik, sajnos más programom van/lesz. Csak azért merült ez fel, mert a héten vasárnapra esőt ''jósóltak''...
De most nézem, hogy most meg napsütést és ''kiránduló idő''-t mondanak holnapra. Akkor viszont mehet a foci!!! :)) -
DrSoul
őstag
Elvileg esni fog az eső... De majd meglátjuk, mi lesz. Gelőlem esőben is játszhatunk, de a multkoriból kiderült, hogy ezzel sokan nem értenek egyet... :DD
-
DrSoul
őstag
Srácok: akkor most nem lesz foci?
Mert kisqpi nem lesz, ezért Saky se... És mintha azt írta volna Slug. hogy nem ér rá? Vagy csak rosszul emlékszem???
De akkor ki lesz??? :F -
DrSoul
őstag
Ne feleddjétek a kicsit más időpontot: most 16:00 óra!!!! :)
-
DrSoul
őstag
Jaaaj, ezek a pontosítások meg összegzések... :))
Mindig én csinálom, most nem. :DDD
Nézzetek utána, de leszünk elegen, + a közönség -
DrSoul
őstag
válasz
#57764352 #971 üzenetére
Így van, a futáshoz rutin kell!
Ez az én bajom, mondom: már többször elértem odáig (mondjuk 1 hónapos rendszeres futás után, mondjuk heti 3, de volt heti 5 is...), hogy ha futottam, aztán jól esett, nem fájt mindenem, jól éreztem magam (bár sokszor a szigeten még mindig lehagytak az 50 évesek is :)) ). De aztán mindig becsúszik valami: vagy a minuszok, vagy egy betegség, vagy akármi, valami megtöri a rendszerességet, azt kezdhetem újra... :((( -
DrSoul
őstag
válasz
launcser #964 üzenetére
Ne aggódj, úgy is én vagyok a leggagyibb! :DDD
És nekem se ártana a fogyókúra!
Bár az nálam sokat nem segít, a futás a legjobb. De én hülye mindig nekirugaszkodok, aztán abbahagyom (amikor már kezd jólesni). És kezdhetem előről a kínokkal együtt. Most is ilyen korszak van. Tegnap meg ma voltam futni... :DD Ezért lenne jó, ha rendszeres lenne a foci! -
DrSoul
őstag
válasz
#57764352 #944 üzenetére
Nekem is jó a vasárnap 16:00, és szerintem Memphisnek is.
Lássuk, jön-e Bobojsza...
Ha jól számolom, 6-an vagyunk (bocs, ha valakit kihagynék):
- Som@
- Slug
- kisqpi
- Saky
- Memphis (szerintem)
- én
launcher mondta, hogy ő is jönne. Már multkor is mondta, de ő csak nézni? :DD -
DrSoul
őstag
Na, akkor lesz meccs?
Elvileg vasárnap már esni fog (talán), de szombaton még nem! Szép idő lesz, nem lesz dög meleg! Hajráááá! :)) -
DrSoul
őstag
Kezdem felhozni a topicot, hétvégén elvileg jó idő lesz!!!
-
DrSoul
őstag
Srácok, a kutya fáját!!! :U
Eddig azért ment nehezen a foci, mert nyár volt és ki itt, ki ott nyaralt.
Most jön az ősz, most mindenkinek minden beindul, most meg azért nem lesz idő??? :F -
DrSoul
őstag
válasz
Bobojsza #919 üzenetére
Tarthatunk közvélemény-kutatást, kinek mikor a legjobb...
Csak az a baj a hétköznapokkal, hogy van, aki suliban van, és gondolom csak 16:00 körül ér haza; van, aki dolgozik: ott is gondolom 16-18 óra az, amikor valaki végez. A másik, hogy egyre előbb fog sötétedni.
Mert a szabadban, ha minden normálisan megy az időjárással (nem úgy, mint most), még október végéig lehet napközben, de egyre korábban fog sötétedni, talán az időpont is módosulni fog (már mint a 16:30).
Nekem amúgy még jó hétközben is (ha előre tudom), amíg nem találok munkahelyet! :DD
Meglátjuk, mit szólnak a többiek. De neked se szombat, se vasárnap nem lesz jó?(Esetleg péntek, de a többieket is meg kéne hallgatni). -
DrSoul
őstag
válasz
Bobojsza #913 üzenetére
Hát itt könyörgok már egy ideje, hogy potyára ne menjetek!!! :))
Te ezt mondtad, hogy ha 6-an nem vagyunk meg, akkor nem jöttök.
Ezt tolmácsoltam, erre íród, hogy most indultok! :)
kisqpiék benne lennének találkába, de nem fociba, mert hogy csúszik.
Öcsém szerintem már elment biliárdozni :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest