- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
-
repasil
csendes tag
válasz
Ricsard001 #4710 üzenetére
Na már el is készítettem egy gyors valtozatot ma. Nem volt tul bonyolult. A gyari gumikarika kore keszitettem retegelt lemezbol, ami volt otthon, es lefestettem pirosra.
Nem egy faragott mives darab, de majd ha meltobb helyre kerul a tabla, es nem egymasba dobom a nyilakat (ld. a kepen
, akkor majd elkeszitem rendes fabol is a muhelyben szepen (hobbiasztalos vagyok, mindenem megvan hozza), nem egy otvaros dekopirral es nem pirosban
.
BUEK mindenkinek!!! Es hajra Smith!
-
repasil
csendes tag
Sziasztok!
Nincs otletetek veletlenul, hogy ez milyen tabla surround lehet? Eszmeletlen jol nez ki szerintem, marha elegans az egesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- SzoftverPremium.hu
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest