- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Remi1234
üzenetére
Egyelőre behúztam a féket, mert a nagyított fényképek alapján vastag az Eclipse HD drótozása. Annak a táblának az egyik előnye, hogy a drótokat fehérre festik, ami által jobban látszik, melyik mezőt találtuk el. De ez nem teszi lehetővé az élezést, tehát nagyobb esélye van a nyilak visszavágódásának. Meg kell néznem élőben.
Másik jelöltem a Target Pro Tour, ami csak 24 fontba, 9400 forintba kerül a Darts Cornernél. Itthon 13500 Ft, a szállítás ingyenes.
Valamint szóba jöhet a Winmau Blade4 (12500 Ft) és a Harrows Pro Matchplay (12000 Ft), mindkettőt ismerem, utóbbit a klubban használjuk, ezeket nem érdemes kintről behozatni.
Mostani táblám Harrows Eric Bristow Diamond Wire, az állapota nagyon jó, viszont a drótok rögzítése a régi módon történt, a dupla és tripla mezők szélein, valamint a bull peremén, elfoglalva ezzel értékes területeket. Ráadásul ha pont azt találom telibe, ami gyakran megesik, két méterre is visszapattan a nyíl.
Olyanhoz való társulásra gondoltam, aki szintén táblát rendelne.
Közben megnéztem, mennyiért szállítanak és leesett az állam. 20 font, mert 7 kg a cucc tömege.
Lőttek a tábla rendelésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Potensic Atom 2 - standard kit. Bontatlan + 128GB Potensic microSD (A1 V30 U3).
- DJI FPV Fly More Combo drón
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest