- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geradossz
aktív tag
Egyébként ma is csináltam 50-es átlagot... de nem örülök neki t20 ra céloztam volt egy kör ami d12 t18 és 20 lett azért ez eléggé megdobta az átlagot illetve aztán t19 lett belőle d16 t7 19 engem boszant hogy ezek miatt jön ki a nagy átlag nema zért mert oda megy ahova akarom. viszont kiszálóim 35-40 ről 100%osak. úgy értve, hogy 3 nyilbol befejem. csinátlam 78 as kiszálót is t20 és 18 egyébként az átlagot gondolom ugy kell számolni hogy 501/ahány kört dobtál azaz pl 12 ami összesen ugye 36 nyil? Amugy ez a repedés olyan hogy a nyíl hasította fel mert rosszul ált bele van egy 2-3-4 miliméter átmérőjű luk a táblán. Ne foglalkozzak vele azt mondod? Meddig bírja amugy egy ilyen tábla átlagosan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- DJI RC Pro drón távirányító (RC-RM510)
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest