- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
kushwavez
senior tag
válasz
KaqXar19 #680 üzenetére
igaz ez már nagyon régi post, de én is belefutottam ebbe, csatlakozva volt viszont nem pingett semmi és el sem értem semmit publikon.
nekem régebben DMZ-ben volt a pfsense egy másik gateway-el és a "System -> Routing"-nál a régi gateway volt az aktív és default. disabláltam és jó lett.
Az, hogy a GW offline-t jelez "normális". úgy nézi meg, hogy online-e, hogy pingeti a gw-t, viszont ez gondolom filterezve van és ezért nem mükszik.Illetve az elején még azt gondoltam kelleni fog neki a VLAN 201/0 de az sem kell
user/pw, többi default és megy is.Akinek PF+ nekik egy note: van ott van egy bug, hogy ha simán bemész a WAN interfész beállításokba és ott átbököd PPPoE-re és rányomsz, hogy save akkor törik az oldal
Először menj az Interface -> Assignments -> PPPs oldalra és csinálj egy PPPoE assignmentet a WAN-ra, majd az Assigments részen legyen a WAN-nál PPPOE0 (amit létrehoztál az imént). aztán jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest