- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jameshun02
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van otthon egy szerverem, amin vagy egy pfsense és azt eltudom érni OpenVPN-en keresztül, munkában vagy bárhonnan. De viszont amikor fent vagyok Pesten albérletben az ottani hálózatról nem bírom elérni sehogy. Annyi, hogy a pesti net digi és NAT mögött van, de szerintem ennek nem kéne befolyásolni azt, hogy az otthoni szervert elérjem, mert a mobil hálózaton is elérem simán. A pesti router egy Asus AC66u b1.
Előre is köszönöm a választ! -
jameshun02
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy szerver azon fut a pfsense és ebből jön ki külön hálózatokon a proxmox, lan, wifi(unifi ap) a wifi vlan tagelve van külön az 2.5ghz és az 5ghz. Proxmoxon fut egy Hassio ezen van a Homekit átjáró. Iphone-ról próbálom eléri a Hassio-n levő homekit-et, de nem sikerül valamiért.. Utána kerestem és a Vlan tag miatt nem lehet. Írták, hogy az Avahi elméletileg megoldja, de nem sikerült azzal se megoldani a problémát. Valakinek van valami ötlete?
Előre is köszönöm a segítséget! -
jameshun02
csendes tag
Sziasztok, megint falnak ütköztem..
Most olyan problémám van, hogy van egy médiaszerver azon DLNA megosztás megy, viszont ezt szeretném látni a másik ip kiosztáson is. Ehhez keresem a beállítást, de sehol nem találok róla rendesen infót. -
jameshun02
csendes tag
válasz
Véreshurka #431 üzenetére
Bakker erre nem is gondoltam, meg is csináltam gyorsan. Köszönöm a segítséget!
-
jameshun02
csendes tag
válasz
Véreshurka #429 üzenetére
Sikerült újracsatlakozni, de viszont mikor újra csatlakozik, mindig más ip címet kap a szolgáltatótól. Az asus routernél mindig fix volt az ip cím és így az OpenVPN nem tud csatlakozni.
-
jameshun02
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a pfsense eldobja a pppoe kapcsolatot pár másodperc után. A szolgáltató a Digi, proxmox-on fut virtuálisan pfsense. Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest