Aktív témák
-
Flashy
veterán
nemcsak. a tévé képen kívül más gondot eddig nem okozott. és nem győzött meg az sem, hogy megkérdeztünk egy villanyszerelőt és azt mondta hogy a védőföld még valahol itt a lakás környékén össze van kötve a rendes földdel. én ezt továbbra sem értem hogy hogy lehet, ez sokkal veszélyesebb mintha földelés nélkül marad a gépem amíg nem sikerül biztosabb megoldást találni.
Esmein (egyszerre válaszolok ha már mindketten 41. hozzászóló lettetek): ha nincs földelés, úgy lehet csinálni hogy fogsz egy vasrudat, levered a földbe (megvan hogy milyen vastagságú legyen és milyen mélyre) és arról vezeted be adott vastagságú kábelen a lakásba... szerintem amúgy a villanyosműveknek lenne kötelességük védőföldet szerezni. -
-
Flashy
veterán
ez a baj panellakással nálunk is, van összesen 2 konnektor ami földelve van, fürdőszobában meg konyhában. hogy oda hogy jut el a védőföld azt egyszerűen nem sikerült kideríteni, és bizony az sem lehetetlen hogy az sem igazi, csak rá van kötve védőföldre a rendes föld. ami ugye nagy marhaság, mert rosszabb mintha sehova se lenne kötve...
-
Flashy
veterán
ha nem kihuzáskor-bedugáskor szikrázik akkor cseréld le a hosszabbítót. az áramtól hajlamosak elöregedni, kilazulni a csatlakozások, korrodálódás miatt a csavarral összeszorított kötések is kilazulhatnak.
ha nem a hosszabbító hanem a dugalj szar akkor értelemszerűen azzal kéne valamit csinálni. nálam az egyik szobában az egyik konnektor megszűnt működni, abba volt dugva a gép, ami egy régi monitor miatt rendszeresen levágta a biztosítékot. na egy ilyen után hiába kapcsoltam vissza, a nagy áramtól a panellakás egyik régi gagyi kábele elégett.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest