Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
5h4rK
tag
Hello!
Nagyon jol tudom hogy az en problemam nem aktualis senki szamara, de ettol fuggetlenul szuksegem lenne egy kis segitsegre. Van egy 500 Mhz-s Pentium 3-asom (Katmai 5x100 Mhz, 512L2 half speed). Fel akartam egy ''kicsit'' huzni. Eloszor probaltam en is 133-as FSB-vel, vegulis egy P3-asal van dolgom. A problema az volt hogy bootolni sem akart. Lehuztam egesz 112-re. Ugy tunik, hogy minden ok, szepen bootol, erzodik a gyorsulas. Az egyetlen problema az hogy amikor 1-2 orat megy 100%-on egyszeruen ujraindul. Nincs szenzor a gepben, ezert hasznaltam egy regi indiantrukkot: ratettem a procira a kezem
, de az hideg volt. Az alaplapon nem tudom allitani a feszultseget. Van valakinek valami otlete hogy mi lehet a gond? Ha jol tudom akkor kb 600Mhz-n nyugodtan kene ketyegjen! Vagy megsem?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de az hideg volt. Az alaplapon nem tudom allitani a feszultseget. Van valakinek valami otlete hogy mi lehet a gond? Ha jol tudom akkor kb 600Mhz-n nyugodtan kene ketyegjen! Vagy megsem?