- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
5h4rK
tag
Hello!
Nagyon jol tudom hogy az en problemam nem aktualis senki szamara, de ettol fuggetlenul szuksegem lenne egy kis segitsegre. Van egy 500 Mhz-s Pentium 3-asom (Katmai 5x100 Mhz, 512L2 half speed). Fel akartam egy ''kicsit'' huzni. Eloszor probaltam en is 133-as FSB-vel, vegulis egy P3-asal van dolgom. A problema az volt hogy bootolni sem akart. Lehuztam egesz 112-re. Ugy tunik, hogy minden ok, szepen bootol, erzodik a gyorsulas. Az egyetlen problema az hogy amikor 1-2 orat megy 100%-on egyszeruen ujraindul. Nincs szenzor a gepben, ezert hasznaltam egy regi indiantrukkot: ratettem a procira a kezem
, de az hideg volt. Az alaplapon nem tudom allitani a feszultseget. Van valakinek valami otlete hogy mi lehet a gond? Ha jol tudom akkor kb 600Mhz-n nyugodtan kene ketyegjen! Vagy megsem?
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gran Turismo
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Tőzsde és gazdaság
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- DAHUA 16GB DDR4 2666 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de az hideg volt. Az alaplapon nem tudom allitani a feszultseget. Van valakinek valami otlete hogy mi lehet a gond? Ha jol tudom akkor kb 600Mhz-n nyugodtan kene ketyegjen! Vagy megsem?