Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
5h4rK
tag
Ugyanebben az alaplapban volt egy PII-om is! Az vigan ment 112-vel. Es nem ertem hogyamikor 100%-on van miert nem indul ujra egybol, nem pedig csak egy par ora mulva!
-
5h4rK
tag
Hello!
Nagyon jol tudom hogy az en problemam nem aktualis senki szamara, de ettol fuggetlenul szuksegem lenne egy kis segitsegre. Van egy 500 Mhz-s Pentium 3-asom (Katmai 5x100 Mhz, 512L2 half speed). Fel akartam egy ''kicsit'' huzni. Eloszor probaltam en is 133-as FSB-vel, vegulis egy P3-asal van dolgom. A problema az volt hogy bootolni sem akart. Lehuztam egesz 112-re. Ugy tunik, hogy minden ok, szepen bootol, erzodik a gyorsulas. Az egyetlen problema az hogy amikor 1-2 orat megy 100%-on egyszeruen ujraindul. Nincs szenzor a gepben, ezert hasznaltam egy regi indiantrukkot: ratettem a procira a kezem
, de az hideg volt. Az alaplapon nem tudom allitani a feszultseget. Van valakinek valami otlete hogy mi lehet a gond? Ha jol tudom akkor kb 600Mhz-n nyugodtan kene ketyegjen! Vagy megsem?
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Warhammer 40.000
- Autós kamerák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, de az hideg volt. Az alaplapon nem tudom allitani a feszultseget. Van valakinek valami otlete hogy mi lehet a gond? Ha jol tudom akkor kb 600Mhz-n nyugodtan kene ketyegjen! Vagy megsem?