- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
Babapiskota #12 üzenetére
HI!
Porbald ki eft 3G-s barmivel, meg 1G Rasmmal es ragyussz hogy de kibaltazott lasssu, foleg ha miden rajta van, ami kell...:- )))
udv
neduddki -
Neck
veterán
P3, 800MHz, 256MB SD RAM - Tökéletesen fut. 128MB RAMnál meg nagyon lassú. RAM kell neki azt csá. Alapvetően nem a procc a létfontosságú, csak legyen helye terpeszkedni
-
AlBundy
aktív tag
Nekem egy PI 233-on 256 MB-al tök jól fut.
-
bcs
aktív tag
p2 500MHz, 192MB memóriával teljesen használható volt. a memória legyen több, mint 128, mert állandóan swap-elni fog
-
Zordkaszás
senior tag
P1-en is elmegy, csak nem szedett vedett alkatrészekkel...
És ezt nem csak úgy mondom, volt pár hét amikor P1 (200 MHz Cyrix M2) gépemmel neteztem, meg leveleztem. Boot 5 perc, utána viszont max dupla idő volt egy egy progi elindítása mint 2 GHz-es Athlon XP-vel.
Természetesen a grafikus csicsa (áttűnések, animációk) nélkül, bár ezeket ezen a gépen is kikapcsoltam, gyűlölöm, lassú, felesleges, erőforrásigényes.
És még csendes is volt, raktam wishperrock hűtőt venti nélkül a procira, meg a tápventi is lassítva, max kézmeleg az egész
Ja és persze 128 MB RAM, ennél kevesebbel neki sem kezdek XP-nek
[Szerkesztve] -
Babapiskota
tag
Bent a Suliban nekünk 128 megás, p4 -es(1500 mhz) gépek vannak,xp simán elfut,közben zone alarm van rajta meg nod 32 ..és gyors mint állat
-
válasz
[DoN]$[LeoN] #1 üzenetére
felmenni fel fog csak a kérdés ,hogy megéri e. ha sok időd ,arra gondolok én ha van virusírtó + egyéb progik amik futnak a háttérben akkor bizony mire elindul a firefox 5 perc
de egy kis ram és akár száguld is ha a grafikai csodákat lelövöd.
-
_Volkovy_
nagyúr
Fel lehet rá tenni,miért ne lehetne?
Én egy 366-os celeronra imádkoztam XP-t,96mb sd és egy ezeréves lassú via-s alaplap társaságában.Ment.Csak lassú volt. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Talám igen, de nagyon durva lesz, szerintem ne rakd fel rá
-
X-COM
nagyúr
eldöcög, bios frissítés lehet, hogy kell majd
-
hi
tag
PII-350-en, 256mb memoriaval gond nelkul fut, legalabbis en a napokban telepitettem egyik havernal, SP1-es WinXP-t.
-
Sidaries
őstag
Fut, de szarul. Ha raksz bele legalább 256 memóriát, akkor szerintem nem lesz vele gond. Persze csak ha fullos p3-as és nem Celeron.
-
Mentor
csendes tag
válasz
Egy ilyen gépre hülyeség lenne felrakni.... Az Xp-nek 512 Mb-ram az optimális...nem is
beszélve a processzorról... Futni biztos elfutna rajta... de sok örömöd nem lenne benne az is biztos!! -
Freddy TNT
őstag
válasz
Én eddig 3 PII-es gépre próbáltam meg feltenni Xp professional-t. (300-333-366-os gépek) Bootoltam cd-ről és kifagyott. Egyik esetben viszont (366-os) majdnem lefutott a telepítő,de az első újraindításnál megfagyott és annyi. Semmit sem lehetett vele csinálni.
Próbáltam integrált sp1-es cd-vel is,de az eredmény ugyanaz. Boot from cd....aztán be kéne jönnie a kék hátterű telepítőnek,de csak sötét monitor és egy villogó kurzor....
DE állítólag fel lehet tenni rá. Mindenesetre nekem nem sikerült. -
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
Fut, /az as kerdes hogy / 50M-en megall sp nelkul, ha felrax mindnet akkor ugy 120-140 kozel pihen meg /szuzfal, virus, sp, update/.
meg 128 varazslatokra kepes, foleg ha a ize-ket kikapcsolod...
amugy a winxp toyik boven jo erre /is/:- )))
udv
neduddki -
[DoN]$[LeoN]
tag
a kérdés a cim
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest