- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
válasz
King Unique #5512 üzenetére
Akkor jól benéztem ezt a kábelt.... De attol még a pendrivenak nem kéne szarakodnia, hogy hol látja a gép hol meg nem. Gariba meg nem tudom megéri-e elküldeni.
Amúgy tudsz javasolni valami jó kábelt ami tudja ezt a sebességet? -
cyber86
őstag
válasz
King Unique #5510 üzenetére
Csak még amit nem értek, hogy [ezzel] a kábellel miért szarakodik. Még az előző gépházamnál volt olyan gond az előlapi panelen, hogy 1x kb usb 2 sebességen ment rajta 1x meg max sebességgel amit tud. Most meg ezen a kábelen azt csinálja, hogy ha rádugom most pl hiába világít nem látja a gép akkor van, hogy látja de nem tudok rá másolni dög lassan reagál és hibát is ír ki és még sebességteszt se tud elindulni aztán van, hogy megy rendesen. Előlapi panelen megy meg hátlapin is de ezzel a kábellel meg szórakázik. A sandisk ultra 16-os pendriveom tökéletesen működik rajta.
Na most közbe míg írtam kihúztam majd vissza és most megy....
Sandisk ezeket az értékeket hozza.
Kábelen ezt hozta most a kingston
Ezt ugyan azon a hátlapi porton és néha sikerül ezt kábelen is mérni.
-
cyber86
őstag
válasz
King Unique #5508 üzenetére
Ezt mutatják.
FW frissítés után meg ezt. -
cyber86
őstag
Az normális, hogy 92% a kondíciója a kb 1 éves Kingston datatraveler max 256-os pendrivenak?
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Valaki találkozott már olyannal, hogy nem hajlandó a pendrive minden porton vagy kábelen rendesen működni? Olyankat csinált új kora óta még az előző gépházam usb 3 portján, hogy kb 30 MB/S sebességgel ment de ha kihúztam majd vissza utána már ment rendesen és ezt az új házamnál is néha csinálja de most meg olyan problémám van, hogy vettem egy [ilyen] kábelt és ezzel meg azt csinálja, hogy vagy hajlandó működni vagy nem. Erről a pendriverol van szó [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest