- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
simauser
tag
válasz
King Unique #5152 üzenetére
Köszi, ezeket sajnos már próbáltam. Más portot, más gépet is.
-
simauser
tag
Sziasztok,
Látókörömbe került egy pendrive, amelyről adatokat kéne menteni (mert persze fontos adatok voltak rajta, mentés meg a mesében . . . ). Bedugáskor a Windows formázást kér. Easeus data recovery nevű programmal próbáltam menteni róla, mert már korábban, hasonló tüneteknél bevált, de sajnos lényegében semmit nem lát rajta, pár fájlt csak, azokból is csak szemetet tud megmenteni (nem olvasható fájlok, csak a méretük van meg).
Mivel az én tapasztalatom ennél többre nem terjed ki, van esetleg valamilyen ötletetek, mint lehetne még megpróbálni? Még a Recuvát próbáltam, az nem látott abszolút semmit, és volt egy harmadik program, ami csak ugyanazt látta, mint az Easeus. Nekem gyanús, hogy mintha egyáltalán nem lenne rajta partíció, fájlrendszer, fájlok, semmi ( még elveszett se), mert ha csak 'kisebb' gond lenne (amivel korábban már találkoztam), akkor maguk a fájlok még épen rajta lennének, nem? Ebből sejtem, hogy itt a legrosszabbra kell készülni, de több szem többet lát, nem akarnám csak saját magam alapján leírni még.
Van még remény szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Napirajz könyv
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest