Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
simauser
tag
Sziasztok,
Látókörömbe került egy pendrive, amelyről adatokat kéne menteni (mert persze fontos adatok voltak rajta, mentés meg a mesében . . . ). Bedugáskor a Windows formázást kér. Easeus data recovery nevű programmal próbáltam menteni róla, mert már korábban, hasonló tüneteknél bevált, de sajnos lényegében semmit nem lát rajta, pár fájlt csak, azokból is csak szemetet tud megmenteni (nem olvasható fájlok, csak a méretük van meg).
Mivel az én tapasztalatom ennél többre nem terjed ki, van esetleg valamilyen ötletetek, mint lehetne még megpróbálni? Még a Recuvát próbáltam, az nem látott abszolút semmit, és volt egy harmadik program, ami csak ugyanazt látta, mint az Easeus. Nekem gyanús, hogy mintha egyáltalán nem lenne rajta partíció, fájlrendszer, fájlok, semmi ( még elveszett se), mert ha csak 'kisebb' gond lenne (amivel korábban már találkoztam), akkor maguk a fájlok még épen rajta lennének, nem? Ebből sejtem, hogy itt a legrosszabbra kell készülni, de több szem többet lát, nem akarnám csak saját magam alapján leírni még.
Van még remény szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest