- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBR1988
csendes tag
#4829 Ciccuka 2020-10-31 20:59
Próbáld meg másik portba, másik gépbe átrakni és Rufus-al megformázni (boot kiválasztása: nem bootolható) először is.
Ha nem jó, akkor így lehet folytatni:
ChipGenius 4.19.1225
Flash Drive Information Extractor 9.3.0.630
Fake pendrive javítási segédlet
[ Szerkesztve ]
🏎️ 🏁
#4830 GBR1988
Mivel az első verziót próbáltam, így azt alaphelyzetben kihagytam!
Viszont a második verzió működik és már formázom a pen-t!!!
Köszö-Köszi!
By:
GáBoREz nekem segített, és műxik a pen drive
-
GBR1988
csendes tag
Ha véletlen találok rá valami használható és nem utolsó sorban működőképes megoldást, akkor leírom neked. Ha itt kapunk rá megoldást, akkor próba szerencse!
-
GBR1988
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Adott egy 8 GB-os pendrive! A probléma akkor kezdődött, mikor szerettem volna készíteni egy bootolható windows telepítőt rufus-szal. Elkezdte csinálni, majd jött egy szép kis áramkimaradás, mely kb-2-3 percig tarthatott. A gépet újból elindítottam, felállt a rendszer és a sajátgépben az usb meghajtót nem láttam, gondoltam lehúzom és másik portra visszacsatlakoztatom. Ezzel nem is volt gond. A gép észlelte a csatlakoztatást hangjelzéssel, de sajátgépben továbbra sem jelent meg. Eszközkezelő látja, mint usb tároló, a lemezkezelő látja, mint meghajtó, de nem volt hozzárendelve betűjel. Így hozzárendeltem egy "F"-et.
Továbbra is csak a nagy semmi, mire véltem felfedezni, hogy nincs rajta partícionálható terület.
Átléptem a diskpartba, látja, kiválasztható, de méretre csak 0 Byte kapacitást észlel.
Próbáltam törölni, de semmit sem enged. Sem partíciót létrehozni, sem törölni, sem clean opciót.
AOMEI Partition Assistant valamint Partition Magic programok kerültek kipróbálásra, de még csak nem is látják a pendrive-ot.Valakinek valami ötlete esetleg?
A fenti képeket készítettem.
Előre is köszi mindenkinek!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen routert?
- Reklámblokkolók topikja
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- Eladó egyben 17 db HDD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest