- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBR1988
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Adott egy 8 GB-os pendrive! A probléma akkor kezdődött, mikor szerettem volna készíteni egy bootolható windows telepítőt rufus-szal. Elkezdte csinálni, majd jött egy szép kis áramkimaradás, mely kb-2-3 percig tarthatott. A gépet újból elindítottam, felállt a rendszer és a sajátgépben az usb meghajtót nem láttam, gondoltam lehúzom és másik portra visszacsatlakoztatom. Ezzel nem is volt gond. A gép észlelte a csatlakoztatást hangjelzéssel, de sajátgépben továbbra sem jelent meg. Eszközkezelő látja, mint usb tároló, a lemezkezelő látja, mint meghajtó, de nem volt hozzárendelve betűjel. Így hozzárendeltem egy "F"-et.
Továbbra is csak a nagy semmi, mire véltem felfedezni, hogy nincs rajta partícionálható terület.
Átléptem a diskpartba, látja, kiválasztható, de méretre csak 0 Byte kapacitást észlel.
Próbáltam törölni, de semmit sem enged. Sem partíciót létrehozni, sem törölni, sem clean opciót.
AOMEI Partition Assistant valamint Partition Magic programok kerültek kipróbálásra, de még csak nem is látják a pendrive-ot.Valakinek valami ötlete esetleg?

A fenti képeket készítettem.
Előre is köszi mindenkinek!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest