Hirdetés
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Minden windows frissítés telepítve van ami eddig kijött. A biosban megnézem akkor milyen usb beállítási lehetőségek vannak. Egyébként ezt eddig nem mondtam, de ez a windows 7 ami most fel van telepítve az előző alaplappal ment. Szóval ki lett cserélve az alaplap, de a telepített win megmaradt. Nem tudom, hogy ez bezavarhat -e. Viszont az usb-n kívül minden kifogástalanul működik. Na mindegy gondoltam megemlítem.

Szerk.: egy teljes víruskeresést is futtattam egyik nap a norton 5.0-val. Talált is két vírust amiből az egyik egy játék crackje volt
. Kitörölte őket szépen. Szóval vírus sem okozhatja a gondot. -
fuze
őstag
Nem. Sajnos a legrégebbi. Ma már nézelődtem, hogy hogyan frissítsem le hátha attól jó lesz. Pendrive-al nem merem... valahogyan cd-ről kéne. Persze rizikómentesen. Nero-ban van valami bootcd írás. Ha azzal meg tudnám csinálni az fasza lenne
viszont nem tudom mit és hogyan állítsak be.(#842) kiskaktusz
A nyomtató nem valószínű, hogy rossz. Most hosszú ideig nem volt asztalim és laptopot használtam. Azzal tökéletes. Egyébként is a fő probléma az usb. -
fuze
őstag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Igen. De azért a biztonság kedvéért kinyomtatok valamit a nyomtatóval. Az pont az egyik olyan USB-ben van hátul, amivel próbáltam a pendrive-ot.
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Most vettem új processzort, ramot és alaplapot (Asrock M3A UCC). Egyetlen problémám van. Ha csatlakoztatok egy pendriveot Első vagy hátsó USB-be, hibásan másol rá adatot oda és vissza is egyaránt. Ha pedig formázni próbálom bármilyen fájlrendszerben gyors, vagy sima módban akkor a következő üzenetet kapom: A windows nem tudta befejezni a formázást.Két pendrive-al is próbáltam.
Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- Metal topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Kitörölte őket szépen. Szóval vírus sem okozhatja a gondot.