- Magisk
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Minden windows frissítés telepítve van ami eddig kijött. A biosban megnézem akkor milyen usb beállítási lehetőségek vannak. Egyébként ezt eddig nem mondtam, de ez a windows 7 ami most fel van telepítve az előző alaplappal ment. Szóval ki lett cserélve az alaplap, de a telepített win megmaradt. Nem tudom, hogy ez bezavarhat -e. Viszont az usb-n kívül minden kifogástalanul működik. Na mindegy gondoltam megemlítem.
Szerk.: egy teljes víruskeresést is futtattam egyik nap a norton 5.0-val. Talált is két vírust amiből az egyik egy játék crackje volt
. Kitörölte őket szépen. Szóval vírus sem okozhatja a gondot.
-
fuze
őstag
Nem. Sajnos a legrégebbi. Ma már nézelődtem, hogy hogyan frissítsem le hátha attól jó lesz. Pendrive-al nem merem... valahogyan cd-ről kéne. Persze rizikómentesen. Nero-ban van valami bootcd írás. Ha azzal meg tudnám csinálni az fasza lenne
viszont nem tudom mit és hogyan állítsak be.
(#842) kiskaktusz
A nyomtató nem valószínű, hogy rossz. Most hosszú ideig nem volt asztalim és laptopot használtam. Azzal tökéletes. Egyébként is a fő probléma az usb. -
fuze
őstag
válasz
kiskaktusz #839 üzenetére
Igen. De azért a biztonság kedvéért kinyomtatok valamit a nyomtatóval. Az pont az egyik olyan USB-ben van hátul, amivel próbáltam a pendrive-ot.
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Most vettem új processzort, ramot és alaplapot (Asrock M3A UCC). Egyetlen problémám van. Ha csatlakoztatok egy pendriveot Első vagy hátsó USB-be, hibásan másol rá adatot oda és vissza is egyaránt. Ha pedig formázni próbálom bármilyen fájlrendszerben gyors, vagy sima módban akkor a következő üzenetet kapom: A windows nem tudta befejezni a formázást.Két pendrive-al is próbáltam.
Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest