- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Minden windows frissítés telepítve van ami eddig kijött. A biosban megnézem akkor milyen usb beállítási lehetőségek vannak. Egyébként ezt eddig nem mondtam, de ez a windows 7 ami most fel van telepítve az előző alaplappal ment. Szóval ki lett cserélve az alaplap, de a telepített win megmaradt. Nem tudom, hogy ez bezavarhat -e. Viszont az usb-n kívül minden kifogástalanul működik. Na mindegy gondoltam megemlítem.

Szerk.: egy teljes víruskeresést is futtattam egyik nap a norton 5.0-val. Talált is két vírust amiből az egyik egy játék crackje volt
. Kitörölte őket szépen. Szóval vírus sem okozhatja a gondot. -
fuze
őstag
Nem. Sajnos a legrégebbi. Ma már nézelődtem, hogy hogyan frissítsem le hátha attól jó lesz. Pendrive-al nem merem... valahogyan cd-ről kéne. Persze rizikómentesen. Nero-ban van valami bootcd írás. Ha azzal meg tudnám csinálni az fasza lenne
viszont nem tudom mit és hogyan állítsak be.(#842) kiskaktusz
A nyomtató nem valószínű, hogy rossz. Most hosszú ideig nem volt asztalim és laptopot használtam. Azzal tökéletes. Egyébként is a fő probléma az usb. -
fuze
őstag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Igen. De azért a biztonság kedvéért kinyomtatok valamit a nyomtatóval. Az pont az egyik olyan USB-ben van hátul, amivel próbáltam a pendrive-ot.
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Most vettem új processzort, ramot és alaplapot (Asrock M3A UCC). Egyetlen problémám van. Ha csatlakoztatok egy pendriveot Első vagy hátsó USB-be, hibásan másol rá adatot oda és vissza is egyaránt. Ha pedig formázni próbálom bármilyen fájlrendszerben gyors, vagy sima módban akkor a következő üzenetet kapom: A windows nem tudta befejezni a formázást.Két pendrive-al is próbáltam.
Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Star Trek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Kitörölte őket szépen. Szóval vírus sem okozhatja a gondot.