Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Betáblázta magát az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz27
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék az alábbi probléma megoldására:
Vásároltam egy Kingston DataTraveler Locker+ G3 pendrive-ot és pont azon a gépen (Asus 1215B, Win7 HP) amin a legtöbbet használnám nem tudom működésre bírni. Hibátlanul feltelepültek a driverek, létre jön egy E: meghajtó, ezen van a gyári software ami a jelszóvédelmet kezeli és létre jön F: meghajtó (cserélhető lemez), ez lenne ugye maga a háttértár, amire lehet másolni ha a megfelelő jelszót megadjuk. Ha bedugom a gépbe a pendrive-ot automatikusan elindul a program és a következő hibaüzenetet írja ki:
"Unable to locate removable drive. Please remove and reinsert your DTLocker + G3"
Ami még lényeges lehet, hogy ugyanezen a gépen működik hibátlanul ha csökkentett módban indítom a Win-t.
Egyébként több más gépen is próbáltam (Win7 és XP-sen is), mindegyiken működött hibátlanul, tehát a pendrive 100%, hogy jó.
Ha valakinek lenne ötlete a megoldásra azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest