- MIUI / HyperOS topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valami csak nem USB 3.0 akkor vagy mégis hosszú neki a kábel (utóbbira kicsi az esély amúgy). Alaplapon nincs USB 3.0, hogy kipróbáld?
Sorry, de a nem olcsó kábel még nem garancia arra, hogy jó minőségű és 3.0-ás. Lehet, hogy ez a kábel csak kényelmet jelent, gyorsaságot nem nagyon.
-
aDaM909
tag
Üdv! Nem értem teljesen a problémát. Az előlapra kivezetett USB 3-ak lassúak, de a bővítőkártyán/alaplapon a megfelelő csatlakozóba vannak dugva és tudható hogy teljes értékűen működnek is? Ha igen, egy jobb előlapi USB 3 csatlakozó /panel kivezetés lehet megoldja a dolgot. Nem tudom milyen márkák vannak, biztos vannak jobbak. Nekem Cooler Master Force 500 házam van, az előlapon 1 db USB 3.0 és 2 db USB 2.0, rendszeresen van használva, két éves, de eddig okés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa
- Dying Light: The Beast
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Hardcore café
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest