- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Nekem egy Sandisk 64GB Flair lett írásvédett, de végleg, az nem sokat számít, hogy volt-e rajta Linux vagy nem, tizedannyit sem használtam, mint a Sandisk Extreme 32GB-os pent.
Ha Linux alól a Gparted nem tud vele mit kezdeni vagy Win alól az itt javasoltak, akkor gari vagy kuka. Nem értek hozzá, de most játszottam végig ezeket.
-
Valami csak nem USB 3.0 akkor vagy mégis hosszú neki a kábel (utóbbira kicsi az esély amúgy). Alaplapon nincs USB 3.0, hogy kipróbáld?
Sorry, de a nem olcsó kábel még nem garancia arra, hogy jó minőségű és 3.0-ás. Lehet, hogy ez a kábel csak kényelmet jelent, gyorsaságot nem nagyon.
-
Sziasztok!
Az előbb véletlenül egykérdés miatt a Milyen..... topikba írtam be a problémámat.
Áthozom ide, ha tudtok segíteni, előre is köszi!
-
&
(#2855) kkdesign, & (#2854) dontibeePróbáljátok meg egy live Linux futtatásával megnézni, van Gparted live disztró is külön, de bármelyik asztali Linux-ra fel lehet tenni live-ból is a Gparted-edt, ha nincs fenn alapból.
-
Linux tényleg mindenre jó, csak halottat nem támaszt fel már.
A következő pendrive- ot már kezelheted okosabban vagy dugd a ház hátsó részébe, én úgy használom, így meg kell kerülnöm az asztalt, ha ki akarom húzni. A mostanit ne dobd ki, hanem dugaszold el vele azt a nyílást, ahol kimúlt, így oda már nem tudod az újat dugni!
-
válasz
ngyhrgsz #2755 üzenetére
Szia!
Nem értek a pendriveokhoz, csak mielőtt vettem, utána olvasgattam kicsit. Ha ennek a topiknak az összefoglalóját és az 1, hsz- elolvasod, látni fogod, mekkora sebesség különbségek lehetnek pendrive- ok között, de a leglényegesebb, hogy usb2 v. usb3.
Egyébként 4096 byte az alapértelmezett formázásnál.Érdekességképp ugyanazon pendrive, amikor usb2 és az usb3 csatlakozón történik a mérés:
Elég jól látható a különbség, de a jelzett topikban lévő teszt programokkal csinálhatsz képet is, amit ide berakva, meg tudják mondani a hozzáértők, hogy rendben van- e a pendrive- od.
-
"Linux alatt csak megformázod a pen-t és activvá teszed majd az iso tartalmát kimásolod."
és ha nem akar gondolkodni az ember akkor
Azért itt nem arról van szó, hogy nem akar gondolkodni az ember! Egyre népesebb tábora van egyszerű home userként a felhasználóbarát Linuxoknak. Ezeknél a disztróknál úgy használjuk az oprendszert, mint nagymama az XP- t, nem kell érteni igazából hozzá.
példa
másik példa
Sajnos ezt a haladó Linuxosok gyakran elfelejtik ill. inkább szeretnék elfelejteni, hogy erősen ebbe az irányba is fejlődik a Linux. -
válasz
dodopek #2665 üzenetére
Értem!
Az rémlik, hogy Linux alatt egyszerű másolással is működhetne a dolog, de mindenképpen ki kell próbálni,
Win alatt nem valószinű, mert mint ha nem kezelné penen ilyenkor a 2 v. több partíciót. Így olvastam legalábbis.
Ha mondjuk iso- t csinálsz belőle és azt írod ki win32diskimager- rel?Nem tudom ez mekkora marhaság, Wint már nem nagyon ismerem.
-
válasz
szacsee #2630 üzenetére
Nem értem ezt a nem ad jelölhető partíciót! Mint topicban rakj fel gparted vagy a telepítő partícionáló részéről egy képet, léci.
SSD sata 2- es lapon kicsit félgőzösen muzsikál, annak kell a sata3!
17.1-es Mint TRIM auto kell, hogy működjön, de én mindíg le szoktam tesztelni a terminal parancsokkal. Ezt a scriptet is használhatod, minap nekem ezzel derült ki, hogy az fsatbban volt egy plusz space ütve és nem ment a TRIM! Lényegében mindíg érdemes leellenőrizni legalább egyszer telepítés után. -
válasz
bunkomen #2626 üzenetére
BootIce, Gparted partíciótörlés- partícionálás. Ha nem javul, akkor használod lassú vagy kuka üzemmódban. Se eladó se számla az akkor se garancia.
A tasakot elteheted emlékbe.
(#2628) szacsee Ravasz egy gép lehet az, ha ezt a másik pent se látja! Ezt a BootIce- t ki kéne próbálnod vagy még inkább live- ból a Gparted- et! Partíció törlés- új partíciós tábla létrehozása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest