Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lyyzeg
csendes tag
Kedves Hozzáértők!

Amit találtam a neten, utánaolvastam e témában. Ugyanis az történt velem, illetve a Toshiba 8gb-os SDHC memória kártyámmal, hogy a gépbe betéve beolvassa, mint könyvtárat (G), de megnyitni nem lehetett, mert akkor a "Tegyen be egy lemezt..." felirat jelenik meg. A fényképezőbe visszatéve a kártya működik. Ahhoz, hogy le tudjam szedni a képeket, összekötöttem a fényképező adatkábelével a gépet, így egyből jó volt , felismerte, megnyitotta a mappát, ki is tudtam másolni a képeket.
A kérdésem az lenne, mivel olvastam, hogy sokan azt írták, hogy így már kuka a kártya, hogy merjem-e így használni (mert adatkábellel le tudom szedni az adatokat), vagy felejtsem el?
Köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Lightyear - befektetési app
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest