Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco X6 Pro - ötös alá
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
arsenlupin
aktív tag
Sziasztok! Az utóbbi időben, amikor menteni akarok egy doksit, kétszer szerepel a pendrive-om a panelen.... olyan mintha hálózati meghajtó is lenne az Adata! A múltkor egy prezentációt vittem a melóba és nem volt meg a prezi, csak egy lnk kiterjesztésű file ami nem találta a prezentációmat
. Hazamentem pendrive bedug és minden megvolt.... Marha kellemetlen mert alapból nem a fizikai usb-t adja meg mentéskor, hanem ezt a "virtuálist"
Ami a legszebb, hogy a c meghajtón rajta van az egész pendrive tartalma
, hogy lehet ezt megszüntetni win 10 alatt?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Hazamentem pendrive bedug és minden megvolt.... Marha kellemetlen mert alapból nem a fizikai usb-t adja meg mentéskor, hanem ezt a "virtuálist"
Ami a legszebb, hogy a c meghajtón rajta van az egész pendrive tartalma