Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
time87
csendes tag
nagy csudaság történt velem. rufussal megformálgattam a kingston 64gb usb3 pendrájt, s azóta akárhogy izzadok, nem tudom életre kelteni ugyanazon a gépen. gépre rádugva az óra mellett megjelenik a kis usb ikon, de meghajtójel nem kerül hozzá. nézem lemezkezelőben, látszik a pendrive, a partíció is rajta, de vagy arra hivatkozik, hogy offline, vagy arra, hogy nem található a file, vagy arra, hogy írásvédett. minden rom programmal ganajkodtam rajta, írogatta, miegymás, de mégsem változik a helyzet.
ésakkor jön a varázslás. kihúzom a gépből, átdugom egy lenovo laptopba és működik.
sőt!
az asztali gépet bebootolom egy hirens cédével és ott is működik. most a vindóz összehányta magát, vagy mi a pusztulat lehet? gúgliztam, regediteltem, ugyanúgy a szopóág maradt.
valaki belefutott már ilyenbe? már végső elkeseredésemben egy üres ssdre felhúzom újra a vindózt, megnézni, hogy ott mi a pusztulat.
japersze egy ~15éves, s775ös hp brand gépről van szó, a pendráj se mai, szóval mindennek a torka véres.
valakinek ötlet esetleg, hogy mi történhetett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX) új
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest