Hirdetés
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
time87
csendes tag
nagy csudaság történt velem. rufussal megformálgattam a kingston 64gb usb3 pendrájt, s azóta akárhogy izzadok, nem tudom életre kelteni ugyanazon a gépen. gépre rádugva az óra mellett megjelenik a kis usb ikon, de meghajtójel nem kerül hozzá. nézem lemezkezelőben, látszik a pendrive, a partíció is rajta, de vagy arra hivatkozik, hogy offline, vagy arra, hogy nem található a file, vagy arra, hogy írásvédett. minden rom programmal ganajkodtam rajta, írogatta, miegymás, de mégsem változik a helyzet.
ésakkor jön a varázslás. kihúzom a gépből, átdugom egy lenovo laptopba és működik.
sőt!
az asztali gépet bebootolom egy hirens cédével és ott is működik. most a vindóz összehányta magát, vagy mi a pusztulat lehet? gúgliztam, regediteltem, ugyanúgy a szopóág maradt.
valaki belefutott már ilyenbe? már végső elkeseredésemben egy üres ssdre felhúzom újra a vindózt, megnézni, hogy ott mi a pusztulat.
japersze egy ~15éves, s775ös hp brand gépről van szó, a pendráj se mai, szóval mindennek a torka véres.
valakinek ötlet esetleg, hogy mi történhetett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- LG LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest