Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
balcsy
aktív tag
Szevasztok. A mai nap valami szörnyűség történt
A lényeg a lényeg hogy mp3mas lejátszóról minden zene számot át másoltam gépre és átírtam a nevét hogy ugye tudjam hogy hanyadik számot halhatom(példa:Track 1 - AC/DC -Highway To Hell ) és vissza akartam rakni de nem megy.670 MB nál többet nem tudok rárakni az 1 giga helyett.Amikor másolná Windows kiírja hogy : [FÁJLNÉV ] A Könyvtárat vagy fájt nem lehet létrehozni -nem hozható létre vagy cserélhető. Total Commander meg írás védettséget jelez. Csináltam már USB STICK TESTERT. Tudom hogy ez nem MP3mas topik de szerintem nincs sok különbség kettő között etéren.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX) új
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A lényeg a lényeg hogy mp3mas lejátszóról minden zene számot át másoltam gépre és átírtam a nevét hogy ugye tudjam hogy hanyadik számot halhatom(példa:Track 1 - AC/DC -Highway To Hell ) és vissza akartam rakni de nem megy.670 MB nál többet nem tudok rárakni az 1 giga helyett.Amikor másolná Windows kiírja hogy : [FÁJLNÉV ] A Könyvtárat vagy fájt nem lehet létrehozni -nem hozható létre vagy cserélhető. Total Commander meg írás védettséget jelez. Csináltam már USB STICK TESTERT. Tudom hogy ez nem MP3mas topik de szerintem nincs sok különbség kettő között etéren.