Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
balcsy
aktív tag
Szevasztok. A mai nap valami szörnyűség történt
A lényeg a lényeg hogy mp3mas lejátszóról minden zene számot át másoltam gépre és átírtam a nevét hogy ugye tudjam hogy hanyadik számot halhatom(példa:Track 1 - AC/DC -Highway To Hell ) és vissza akartam rakni de nem megy.670 MB nál többet nem tudok rárakni az 1 giga helyett.Amikor másolná Windows kiírja hogy : [FÁJLNÉV ] A Könyvtárat vagy fájt nem lehet létrehozni -nem hozható létre vagy cserélhető. Total Commander meg írás védettséget jelez. Csináltam már USB STICK TESTERT. Tudom hogy ez nem MP3mas topik de szerintem nincs sok különbség kettő között etéren.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Arch Linux
- Star Trek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A lényeg a lényeg hogy mp3mas lejátszóról minden zene számot át másoltam gépre és átírtam a nevét hogy ugye tudjam hogy hanyadik számot halhatom(példa:Track 1 - AC/DC -Highway To Hell ) és vissza akartam rakni de nem megy.670 MB nál többet nem tudok rárakni az 1 giga helyett.Amikor másolná Windows kiírja hogy : [FÁJLNÉV ] A Könyvtárat vagy fájt nem lehet létrehozni -nem hozható létre vagy cserélhető. Total Commander meg írás védettséget jelez. Csináltam már USB STICK TESTERT. Tudom hogy ez nem MP3mas topik de szerintem nincs sok különbség kettő között etéren.