Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Google Pixel topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
balcsy
aktív tag
Szevasztok. A mai nap valami szörnyűség történt
A lényeg a lényeg hogy mp3mas lejátszóról minden zene számot át másoltam gépre és átírtam a nevét hogy ugye tudjam hogy hanyadik számot halhatom(példa:Track 1 - AC/DC -Highway To Hell ) és vissza akartam rakni de nem megy.670 MB nál többet nem tudok rárakni az 1 giga helyett.Amikor másolná Windows kiírja hogy : [FÁJLNÉV ] A Könyvtárat vagy fájt nem lehet létrehozni -nem hozható létre vagy cserélhető. Total Commander meg írás védettséget jelez. Csináltam már USB STICK TESTERT. Tudom hogy ez nem MP3mas topik de szerintem nincs sok különbség kettő között etéren.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Diablo IV
- OLED monitor topic
- Kés topik
- Netfone
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A lényeg a lényeg hogy mp3mas lejátszóról minden zene számot át másoltam gépre és átírtam a nevét hogy ugye tudjam hogy hanyadik számot halhatom(példa:Track 1 - AC/DC -Highway To Hell ) és vissza akartam rakni de nem megy.670 MB nál többet nem tudok rárakni az 1 giga helyett.Amikor másolná Windows kiírja hogy : [FÁJLNÉV ] A Könyvtárat vagy fájt nem lehet létrehozni -nem hozható létre vagy cserélhető. Total Commander meg írás védettséget jelez. Csináltam már USB STICK TESTERT. Tudom hogy ez nem MP3mas topik de szerintem nincs sok különbség kettő között etéren.