Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balcsy
aktív tag
Szevasztok. A mai nap valami szörnyűség történt
A lényeg a lényeg hogy mp3mas lejátszóról minden zene számot át másoltam gépre és átírtam a nevét hogy ugye tudjam hogy hanyadik számot halhatom(példa:Track 1 - AC/DC -Highway To Hell ) és vissza akartam rakni de nem megy.670 MB nál többet nem tudok rárakni az 1 giga helyett.Amikor másolná Windows kiírja hogy : [FÁJLNÉV ] A Könyvtárat vagy fájt nem lehet létrehozni -nem hozható létre vagy cserélhető. Total Commander meg írás védettséget jelez. Csináltam már USB STICK TESTERT. Tudom hogy ez nem MP3mas topik de szerintem nincs sok különbség kettő között etéren.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A lényeg a lényeg hogy mp3mas lejátszóról minden zene számot át másoltam gépre és átírtam a nevét hogy ugye tudjam hogy hanyadik számot halhatom(példa:Track 1 - AC/DC -Highway To Hell ) és vissza akartam rakni de nem megy.670 MB nál többet nem tudok rárakni az 1 giga helyett.Amikor másolná Windows kiírja hogy : [FÁJLNÉV ] A Könyvtárat vagy fájt nem lehet létrehozni -nem hozható létre vagy cserélhető. Total Commander meg írás védettséget jelez. Csináltam már USB STICK TESTERT. Tudom hogy ez nem MP3mas topik de szerintem nincs sok különbség kettő között etéren.