Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elcan
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi a választ, infókat. Abszolút jogos amit mondtál, valóban nem voltam elég körültekintő. Minden másnál képes vagyok hetekig is nézelődni, olvasni, kérdezni, stb, de most valahogy eszembe sem jutott ez. Kellett gyorsan egy pendrive, ami olcsó, viszonylag nagy és amin el tudok vinni egy anyagot vkinek. Kb ennyit néztem, plusz a vásárlói hozzászólásokat, amiket így az új infók birtokában kb át kéne húzni és odaírni, hogy bullshit.
Egyébként pont azt csinálja, amit írtál. Pl egy filmet másolok rá, beindul tényleg nagy sebességgel, de ez csak néhány mp, majd 70-60-50-40-30...másodpercenként egy 10-essel és megáll 4 megánál, majd így fejezi be a dolgot.
Szerencsére olcsó tanulópénz volt.
Egyébként még én nem találkoztam ilyennel, mert a meglévők közül egyik sem produkálja ezt, de legalább már ezt is tudom.
Még egyszer köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest